Skip to content

Kvelden før kvelden

Posted in Interiør, and Jul

Lillejulaften! Endelig er den her, kvelden før kvelden. Håper du har det fint og ser frem til i morgen, det gjør hvertfall vi!
Dagen vår har gått slag i slag men i kveld rakk jeg å ta noen bilder hjemme hos oss. Jeg måtte levere inn camerastativet mitt i dag, noe som medfører dårligere kvalitet på bildene. Jeg tok noen raske bilder og tenker at det får være «godt nok» for denne gang. Viser dere et bildedryss under fra vårt julehjem:

Ønsker dere alle en riktig fin kveld og god natt. Stor klem fra oss ♥

Beate

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Karin
  Karin

  Så fint! God jul, Beate 🙂

  23. desember 2016
  |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjære Beate, vakkert julehjem med flott miljø. Så dukket det opp to nydelige nisser også ❤️ De vil jeg tro er det viktigste i hele det fine julehuset deres.
  Her skal det serveres risengrynsgrøt etterhvert mens vi ser på 3 nøtter til Askepott. Så skal vi spise julemiddag hos mor og far, 5 km unna, da blir det ribbe med alt tilbehør. Vi gleder oss😇 Vil ønske deg og dine en fredfull julefeiring 🏡 Nyt høytiden med familien🌟
  🎄🎁🎅Glad julehilsen fra Elisabeth 🎅🎁🎄

  24. desember 2016
  |Reply
  • Tusen takk Elisabeth 🙂 Høres ut som dere også har fine juletradisjoner, de er gull verdt! Håper dere alle hadde en fin julefeiring og at julestemningen kom for fullt hos dere. Ha en fin romjulstid og takk for at du legger igjen så hyggelige kommentarer til meg og mine lesere 🙂 Klem

   25. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.