Skip to content

Nyttårskjolen kuppet på salg!

Posted in New in, and Stilen min

God torsdag dere fine! I går var jeg innom Simone på Bryne for å titte på salget, jammen fant jeg ikke nyttårskjolen og er såå fornøyd.

Etter de bytteærend vi hadde på M44 tok jeg meg en rask tur innom Simone på veg hjem. Jeg hadde fått med meg at salget på sesongens varer hadde startet og hadde satt ned mye fint med 40%. Jeg pleier ikke alltid være så heldig når det kommer til salg men i går var jeg heldig. I samme stil, stoff og merke som jeg nylig viste dere min nye veluer genser fant jeg kjoleutgaven. De hadde 1 stk igjen i sort i min str og jeg ble såå glad. Bilder av den under:

Denne kommer jeg til å bruke mye fremover men først skal den få lov å lufte seg på selveste nyttårsaften er planen. Jeg tenker helt enkel svart strømpebukse og sorte sko til, enkelt og veldig meg. Nyttår feirer vi sammen med 2 andre småbarnsfamilier og dette året blir det på Varhaug hos gode Malin ♥


Ellers har dagen min gått med til jobb og tur/retur Hellvik for å levere hjem Nathalie som var på overnatting her fra i går til i dag. Etter Hellvik turen bestilte ungene pannekaker til middag/kvelds og da ble det slik. Ungene er nå godt under dynen og lader opp til en ny dag i morgen. Vi savner pappaen i huset noe veldig nå og kan nesten ikke vente til han kommer hjem sent i morgen kveld. Det må være det fineste tror jeg med å være fra hverandre inni mellom, en får kjendt på følelsen av å savne ♥

Jeg skal bruke kvelden min til å lage et oppsummeringsinnlegg av året 2016 som jeg håper dere vil like. Det blir et langt innlegg men det skal tross alt vise et helt år i korte drag. Satser på at det kommer på bloggen allerede i morgen. Ønsker dere alle en fin torsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjolen var lekker, Beate 👍 Høres ut som dere får en flott inngang til det nye året med gode venner.
  Fint å følge deg litt på din vei til hverdag og fest🤗 Da gleder vi oss til din oppsummering. Bare hyggelig at det blir litt langt, da kan vi kose oss med en god kopp kaffe og et par julekaker 😇 Gleder meg allerede!
  Ønsker alle en deilig romjulskveld🌟fra Elisabeth

  29. desember 2016
  |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  Hei å Godt Nyttår!!! Kjekke oppsummering å det æ nå en ser kor fort 2016 he gått…Fytti..😀 Glede mg vidare i 2017 me blogglesing..Kjekke å intr.blogg Beate..😀😀

  2. januar 2017
  |Reply
  • Så kjekt Aslaug 🙂

   2. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.