Skip to content

Oppsummering 2016

Posted in Hverdagsliv

Tenkte det ville bli kjekt med en aldri så liten oppsummering av året som har gått. 2016 har vært veldig bra, jeg satser på at det kommende året blir minst like godt ♥

Januar:

Den første måneden var preget av at mannen i huset var en del bortreist i forbindelse med handball. I tillegg feiret vi Felix som ble 2 år! Årets julebord var hos Arild og Ann Mari, veldig kjekt! Januar var også måneden jeg startet med løping for fullt frem mot halvmaratonet jeg løp i august. Jeg gikk gjennom en del kjekke og nyttige fysiske tester nede på Jæren Sportssenter som satt full fart på løpegleden! Jobbmessig var det travelt da planlegging av ferieturen til Solgården i Spania kom i tillegg til alle vanlige jobboppgaver. Hjemme i huset startet prosjektet med å pusse opp hovedbadet. Viser litt bilder fra januar:

Februar:

Ut fra boken min ser det ut til at mannen i hus var minst like mye bortreist i regi hanballen i februar. Ellers var måneden preget av mye sosialt samvær sammen med mine venniner. Jeg ble også liggende med bihulebetennelse og syns synd på med selv *veldig dårlig til å være syk*. Jeg fikk også en runde med vond skulder/rygg som førte til at jeg var innom akupentur og kiropraktor noen ganger i løpet av februar. Ellers hadde vi suprise party for verdens beste Catrine som ble 30 år! Jeg hadde også mitt aller første MILK Copenhagen homeparty, hvor jeg desverre ble skuffet over at vi ikke fikk prøve dameklærne, det var bare barneklærne som ble med. Hjemme i huset ble badet ferdig oppusset med nye gulvfliser og badekar. Jeg malte innredningen og ble veldig fornøyd med resultatet! Viser litt bilder fra februar:

Mars:

Mars startet med at jeg måtte avlyse halvmaraton i Egersund grunnet sykdom kort tid i forkant av løpet. Jobbmessig ble det endel ekstra jobbing pga den kommende Spania turen vi hadde på jobb. Sosialt var jeg mye sammen med venner og vi var i 40 års dag til gode Aud Rose. Påsken ble litt jobbing og hytten, virkelig avslapping! Hele familien ble med pappa på tur til Larvik/Sandefjord da vi ønsket å se han litt mer. Der var vi vitne til flott håndball levert av guttene til Franki og vi 3 andre var stolte tilskuerer. Vi hadde også kvalitetstid sammen med Espen som også var super grei å hjalp til med ungene. Jeg fikk kombinert familieturen til Larvik med å heie min største bror frem i Sandefjord Open. I slutten av mars tok en flott damegjeng turen ned til Solgården i Spania ♥ Viser litt bilder fra mars:

April:

Første del av April ble nede i Spania. Vi hadde en fantastisk tur som jeg aldri vil glemme! Vel hjemme var det Felix sin tur til å få vannkopper. Sosialt var jeg endel sammen med Kathrine som skulle flytte inn i nytt hus, forening hos Gro, flere digge lunsjdater og ikke minst 30 års fest til Christine ♥ Franki var kun borte 1 helg med handballguttene og vi satte pris på å ha han litt mer hjemme. Jeg var også en hel helg i Oslo hos beste Hege! Treningsmessig var jeg godt i gang med løpeprogrammet mitt. Vi hadde nydelig vær og tok raskt lekehytten og hagen vår i bruk. Her kommer noen bilder:

Mai:

Mai var preget av fint vær, Franki ble ferdig med sin handballsesong til alles jubel! Vi feiret 3 års bryllupsdag sammen med forloverne m/følge. Jeg var på mitt aller første hjemme hos besøk hos Janne og hadde det veldig kjekt. I tillegg var det min bursdag som jeg feiret med venninekveld og familieselskap. Vi hadde nydelig vær, feiret pinsen på hytten! I tillegg var det jærdagene på Bryne og Jærnåttå, tradisjon hvert år! Mai er også preget av mange fine fridager, 17 mai er favoritten!      Her kommer bilder fra fantastiske mai:

Juni:

Juni var preget av en del løping og jeg låg godt an i forhold til målsetting. Jeg overrasket Catrine med Londontur med kjærestene, hun ante ingenting! Ellers ser jeg at vi nøt sommeren hjemme i hagen og på hytten. Siste helgen i juni arrengerte vi stor sommerfest som var kanonkjekt! Jeg startet også opp med vippe extention igjen, min sommerglede ♥ Jeg kjøpte meg nydelig cameraveske som jeg er så fornøyd med! Jeg ble veldig glad i lys gult og malte like gjerne både litt i gangen og hele huskestativet i gult! Her kommer bilder fra juni:

Juli:

Juli ble en måned med mye kjekke lunsjdater og sosialt før vi skulle på sommerferie til Spania! Treningsmessig var jeg godt i gang med løpeprogrammet mitt for 2. gang og var klar for å løpe bra også på ferie. I slutten av Juli var vi i dåp til vesle Nikolai ♥
Her kommer bilder:

August:

Vi startet måneden digg med nok en ferieuke på hytten vår og fikk besøk av Catrine, Harald og Alvar. Vi var i Dyreparken, Felix gav tytten sin til Kaptein Sabeltann bare 2,5 år gammel ♥ Lykke ble 6 år som ble feiret stort i tillegg ble hun skolejente!  Jeg klippet av meg halve håret denne måneden og fikk så mye skryt for det. Jeg løp mitt aller første halvmaraton i Stavanger. Bloggen min ble 1 år og jeg tok fotograf bilder hos ChaseYourDreams i den anledning. Her kommer bilder:

September:

Vi kjendte at denne måneden gled den nye hverdagen vår bedre. Lekser, SFO og skole, det var en del nytt. Jeg var temmelig høy etter min halvmaraton debutant og siktet derfor høyt på utfordringen: «Løp for Thea». I september måned løp jeg hele 321 km. Midt i september var jeg og mannen på Stage Dolls/ Return konsert i Nye Loen som var kanon bra! Været var svært bra denne måneden og vi var mye ute i hagen. Jeg og mannen var også på tur for å bestige Trollrunga, en opplevelse jeg aldri glemmer. Jobbmessig gikk det i mye lått og løye i forbindelse med årets loppemarked. Her kommer litt bilder:

Oktober:

Oktober husker jeg som en litt tung treningsmåned, beina mine var helt kjørte etter all løpingen i september. Vi var på 3 retters middag på Hellvik hos min søster. Min mor ble 50 år og feiret med storfest. I gave fikk min mor familiefotografering av alle som også ble gjort i oktober. For første gang i voksen hadde jeg høstferie med ungene, det var så luksus. Bente hadde bursdag og vi feiret henne med god mat og godt lag. Oktober er også den store bursdagsmåneden hvor nesten hele familien til mannen fyller året. Må ikke glemme Gro som også har sin dag i oktober, gleder meg til storfest neste år! Her kommer et bildedryss fra oktober:

November:

Jeg husker november som en litt hektisk måned. Jeg ville ha unnagjort en del av «juleforbredelsene» allerede i november for å slippe å kave slik i desember. Det ble ut på byen med jobb, konsert sammen med Kathrine og 30 års fest for de fine naboene våre Silje og Cato. Jeg fikk for meg å male om hele gjestedoen mens mannen var i England. Jeg hadde flere hyggelige lunsjdater og ikke minst  fikk jeg oppleve å jogge sammen med Stian. I slutten av november ble huset pyntet inn og utvendig til jul. Her kommer noen bilder:

Desember:

En av de beste måneder gjennom hele året. Det jeg vil huske aller best fra den måneden er alle koselig juleaktivitetene vi gjorde sammen: Snøfall med Lykke, pakkekalenderen, pepperkakebaking med søskenbarn og med flere venner av barna. Det å glede andre mennesker med små uventa julegleder, pakke inn gaver, tenne lys. I tillegg startet jeg treningsutfordring som var veldig motiverende. Jeg var i Bergen hos beste Maya. Vi mistet vår gode Mildrid ♥ Vi hadde en fantastisk jul og romjul selv om vi savnet pappaen i huset enormt! Her kommer siste bildedryss:

Dette var mitt/vårt 2016 i korte trekk. Jeg tror det må være noe av det beste ved å skrive en blogg: en dokumenterer og tar så mye mer bilder enn en ellers ville gjort. Dette var veldig kjekt for meg å se tilbake på og jeg håper at dere også likte innlegget. Nå satser jeg på at 2017 blir nok et flott år og jeg gleder meg til å ta dere med på ferden. Ha en fin lille nyttårsaften og nyt de siste dager av det som er igjen av 2016. Vi snakkes før det nye året trer i kraft så jeg ønsker dere ikke godt nyttår helt enda.

Ha en fin fredag!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjære Beate, tusen takk for at vi fikk bli med på din reise i 2016 👍🤗👍 Jeg legger merke til hvor sosial og god du er med din familie og venner. De omtales svært ofte og de omtales med stor omtanke og kjærlighet ❤️ Det gleder meg som leser, det gjør det virkelig. Jeg tenker det er en gylden egenskap, å verdsette og sette ord på de som betyr mest for oss 😇 ❤️ 😇
  Hos oss har vi vært på kirkegården og tent mange lys ikveld. Det gjør alltid godt å vite at det står en varm flamme og brenner hos de som ikke er med oss på jorderik lenger 🌟 Når det nye året ringes inn står lysene fortsatt og brenner ✨ Ønsker alle en fin oppkjøring til årets siste dag. Gled dere 😀 🎉😘

  30. desember 2016
  |Reply
  • Du er så god Elisabeth! Takk for alle fine ord du legger igjen på bloggen min, det setter jeg veldig stor pris på. Fint at dere har vært på Kirkegården og tent lys, fint gjort. GODT NYTTÅR Elisabeth, kjekt du følger bloggen min. Klem

   31. desember 2016
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  For et kjekt og innholdsrikt innlegg Beate! Takk for fin oppsummering av ditt 2016😄

  1. januar 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.