Skip to content

Roadtrip, lang og emosjonell dag

Posted in Hverdagsliv

Hei torsdag! Jeg rakk aldri innom bloggen i går men tenkte å gi dere en liten update i dag. Jeg befinner meg i Bergen for øyeblikket.

Gårsdagen min ble alt annet enn jeg hadde trodd. Jeg hadde klokken på 06.15 og kom meg opp som planlagt for å bevege meg litt på tredemøllen. Etter å ha utført mine 30 minutter ble det dysj, frokost og Snøfall sammen med beste Lykke ♥ Etter Lykke var sendt på skolen kom skjønne Felix dabbende ned trappen og sier: «Æg he såve godt, he eg tid te å se litt på Ipaden, æ ipaden ledige nå?» Hahaha han er så søt! Etter kosestund hjemme med Felix og litt mer pakking skulle vi avgårde i barnehagen før jeg skulle ta fatt på bilturen bort til Bergen. I det vi står i gangen for å kle på oss yttertøy får jeg en veldig trist beskjed, vår aller beste Mildrid som er oldemor til barna har gått fra oss. Det hele ble så trist, sjokkerende og tomt at ord blir litt fattige. Etter mye gråt og tid sammen på sykehjemmet ble jeg og Franki enige om at jeg burde reise som planlagt. Noe timer senere enn planlagt og med en helt annen sinnsstemning reiste jeg da altså avgårde. Jeg rakk ingen av fergene og gikk tom for blodsukker når jeg nærmet meg Bergen Sentrum og følte vel ikke at dagen ble noe av det jeg hadde sett for meg. Det var stor gjensynsglede å se min beste Maya igjen da, det var veldig fint!

Jeg er i Bergen for å besøke henne, hygge oss, shoppe litt og ikke minst ta henne med hjem til Jæren igjen for juleferie. Vi reiser tilbake i morgen tidlig slik at jeg rekker kveldsvakt klokken 14.30. Vi har hatt en fin dag i Bergen By i dag selv om gårsdagen triste beskjed fortsatt preger meg. Godt å være sammen med Maya selv om jeg også lengter hjem til min familie så klart. Jeg runder av nå, ville bare gi en liten lyd fra meg. Forsøker å oppdatere dere i morgen mellom bilkjøring og jobb, klem.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Lise
  Lise

  Kondolerer, Beate❤️
  Godt å hørra at du kose deg med Maya, te tross for den triste nyheten! Tenke på deg og dine! Klem😘

  16. desember 2016
  |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjære Beate, nå skal jeg tenke ekstra varmt på deg og dine❤️ Det er tungt å miste noen. Det heter seg; Sorgen er Kjærlighetes pris. Det gir stor mening, tenker jeg og sier det meste 💞 Vakre Bergen skuffer aldri. Den er en av mine favoritter. Selv er jeg i Hamar hvor vi feirer min manns tante som fyller 95 år idag. Pen alder og nydelig dame😇 Sorger og gleder vandrer i sammen, kjære Beate. Ønsker deg en fredfull helg med rom for både tårer og smil. Det blir ofte slik når vi minnes våre kjæreste som ikke lenger er blandt oss.
  Varm klem fra Elisabeth ❤️

  16. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.