Skip to content

Today`s look

Posted in Ukategorisert

I dag var det på tide å bytte joggeklærne og pysjamas ut til fordel for hverdagsklær. Viser dere bilder av dagens look under.

Mandag ble en pysjamas dag siden jeg måtte hjem fra jobb når Franki skulle dra til Sverige, Lykke var blitt syk. Tirsdag var jeg også hjemme med sykt barn og det er rart hvor lett det er å havne i joggedressen/pysjen på slike dager. I dag derimot har jeg fri fra kveldsvakt og vi hadde på planen å gjøre noen julegavebytter. Perfekt anledning for å pynte seg litt på en helt vanlig onsdag.

Bukse: Fiveunits, Bluse: H&M, Genser: SamsøeSamsøe, Jakke: River Island, Sko: Urban Classics


Dagen har vært fin sålangt. Ungene storkoser seg ute sammen med Nathalie og Thea Sofie og jeg har fått unnagjort en del rydding i huset. Nå venter en hel haug med klær oppe på meg så jeg får hive meg rundt å være litt effektiv. Håper du har en fin onsdag. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Elisabeth
    Elisabeth

    Veldig stilig antrekk, Beate. Det er deilig å komme litt i rute, dvs litt i normalt gjenge igjen. Høytider er for mange av oss kjærkomne, men ikke for alle. Vi vet nå at noen puster lettet ut, og gleder seg over vanlige dager igjen. Jeg håper at vi kan nærme oss det nye året med positiv forventning. Fred og trygghet i verden er et stort ønske. Vi får håpe på en god avslutning for 2016 først. Glad onsdag hilses 👍💞🌟🏡😀🏡🌟💞👍

    28. desember 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.