Skip to content

Uke 48

Posted in Hverdagsliv

God mandagskveld, dette innlegget kommer noe senere enn ønskelig. Håper uken deres har startet bra. Jeg oppsummerer min forrige uke under.img_5005

Ukens opptur:
Pepperkakebakeovernattingen på lørdag. Mild kaos i perfekte former ♥

Ukens nedtur:
Mulig jeg må nevne noe så kjedelig som været her. I desember er jeg veldig innstilt på snø eller i det minste minusgrader. Regn og mildvær har vi liksom nok av eller i året.

Ukens snille:
Beste Karin! Jeg spurte henne så pent på mandagen om hun kjendte noen som kjørte, å jeg tenkte ikke på henne selv i det hele tatt. Hun nevnte seg selv som den største selvfølge og selv om jeg forsøkte å si at det skulle hun slippe ønsket hun. SÅ fint gjort. Karin hentet meg og Kathrine i Stavanger mandagskveld. Det tror jeg mildt sagt må være min morsommste «taxi» tur noensinne! ♥

Ukens happening:
Wolfmother konsert mandagskveld sammen med Kathrine, tusen takk for en fantastisk kveld på alle vis. Klart vi fikk tatt bilde med dem etter konserten:
img_2045

Ukens små hverdagsglede:
Onsdag kveld feiret vi stort på jobb for å markere 5 års jublieum. Veldig kjekk kveld sammen med kjekke mennesker. Snille Gro kom innom med yogurtnøtter til meg som jeg kunne ha i pausen. Det er liksom de små tingene som blir de største.

Ukens treninger:
Ble 3 styrkeøkter, 2 løpeøkter, 1 yoga og 1 spinning. Godt fornøyd med egen innsats. Motiverende å delta på både nissejakten i regi Jæren Sportssenter og min egen utfordring på Facebook.

Ukens treningsglede/inspirasjon:
Jeg blir inspirert over alle som deltar i utfordringen min på Facebook. Aller mest imponert over Egil som tydelig har bestemt seg for å gjøre dette all in, kanon bra! I tillegg må jeg få skryte av Franki som har 5/5 økter til nå og jeg tviler på at det hadde vært tilfelle dersom han ikke hadde blitt utfordret. Kanon bra jobba alle mann som deltar, dere motiverer meg!

Ukens lunsj:
Jeg hadde lunsj tirsdag kveld med en veldig hyggelig eldre dame ♥

Ukens takknemelighet:
Thea Sofie og Bergitte. Ikke bare fordi de stiller opp som barnevakt når vi trenger dem men også fordi de betyr så mye for barna våre. Når jeg forteller dem at en av dem skal komme å passe på dem en liten stund lyser dem opp av glede. Heldige vi som har så kjekke jenter i livet vårt!

Ukens Nærbø øyeblikk:
Det er i Nye Loen du skal dra dersom du vil bli underholdt!

Ukens cravings:
Harde peppernøtter. Nå har jeg straks spist opp hele ladningen som jeg og Nathalie lagte forrige helg – helt alene!

Ukens måltid:
Søndag ettermiddag er en dag jeg sjelden gidder å lage middag. Ofte pga jeg jobber en del søndager men også fordi jeg heller vil gjøre alt annet enn å stå over grytene den dagen. Snille Franki fiksa derfor Take Away fra Kafe Jærbuen. Jeg fikk pinnekjøtt og det smakte like godt som jeg hadde trodd. Mmmm!

Ukens smelt:
1. des startet pakkekalenderen. Felix var den heldige som skulle får starte siden han var minst. Etter middagen var det tid for å pakke opp pakke nr 1. Felix var veldig spent og ivrig. Han fikk 2 truser + en liten lekebil og kunne ikke annet enn å smile. Han rettet hendene opp i været og sa: «Æg æ heldige!».

Ukens serie:
Snøfall! Har dere fått med dere julekalenderen i år på NRK? Sjekk den ut – utrolig koselig! Jeg og Lykke har virkelig kvalitetstid om dagen når vi sammen gleder oss til å se en episode sammen ♥

Ukens kjøp:
Tross oppheving av kjøpestopp kjøpte jeg ingenting i forrige uke. Mulig det har sammenheng med at kontoen er tilnærmet 0 siden alle julegavene er i boks.

Ukens antrekk:
I forrige uke fikk jeg tatt noen flere bilder hvertfall selv om det er bare i hu og hast.
img_4991

img_4961

img_4959

img_5007

God mandagskveld videre og god natt 🙂

Beate

Blogglistenhits

5 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  For en innholdsrik uke du beskriver Beate. Så flink du er til å gi ros og si noe om takknemlighet til menneskene du har i livet ditt. Det er en gylden egenskap tenker jeg. Ønsker deg og dine en fortsatt nydelig uke. Varm hilsen fra Elisabeth ;-))))
  P.s. Så flink du har vært, ferdig med alle gavene?!
  Eia var jeg der …….

  6. desember 2016
  |Reply
  • Takk for fine kommentarer fra deg, blir glad av dem 🙂 Ja jeg er ferdig og har hatt det som et mål hvert år å bli ferdig til 1 des. Det er så mye hyggeligere både for lommeboken men og for å slippe stresset når alle andre strømmer til butikkene. Så må det sies at det kommer alltid noen ekstra, som f.eks oldemødre som vil vi skal kjøpe i stedet for dem o.l. Ha en finfin onsdag ELisabeth 😉

   7. desember 2016
   |Reply
 2. Karin
  Karin

  De sko bare mangla Beate :)) å ja de va veldig morrsomt ?
  Såg me sko på vakt ilag i kveld, glede meg ?

  7. desember 2016
  |Reply
  • Så jilt, snakkast i kveld da 🙂 Klem

   7. desember 2016
   |Reply
 3. Bergitte
  Bergitte

  Så koseligt skreve Beate! Heldige meg som får passe på jillaste Lykke og Felix❤️

  9. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.