Skip to content

Uke 49

Posted in Hverdagsliv

GOD mandag og hei til en splitters ny uke! I dag er det kun 12 dager igjen til julaften, jeg kan nesten ikke vente selv om det nesten kommer litt for fort føler jeg i disse dager. Jeg starter uken med en oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
Desember og alle kjekke juleaktiviteter/gleder det innebærer. Lykke fikk blant annet pepperkakebaking sammen med 3 av hennes beste venner på tirsdag som var i sin luke tirsdag 6 des. Å se hvor glad hun ble, hvor kjekt hun har det sammen med vennene sine og hvor lite som skal til: det gjør meg så glad!

Ukens nedtur:
Søndagskveld skulle vi ha juleforening. Først avlyste den ene pga dobbelbooking men vi valgte å ha forening likevel siden det er vanskelig å finne ny dag som passer alle nå i desember. Samme dagen som foreningen skulle være ble en annen syk som gjorde at det hele ble avlyst. Hadde gledet meg veldig til jentehygge med venninene mine men slik er det. Ellers er det nok sykdom rundt forbi som får bli forrige ukes nedtur. Både forkjølelse og omgangsyken er kommet rundt forbi.

Ukens kjøp:
Forrige uke tror jeg ikke at jeg kjøpte noe annet en mat. Kjøpte noen klær til Felix som vokser i rekordfart forresten.

Ukens sang:
Til it happens to you – Lady Gaga!
Home for Christmas – Maria Mena

Ukens treninger:
Mandag: 1 mil løp, Tirsdag: Slynge, Bodypump og Elipse, Onsdag: Sirkel + Elipse, Torsdag: Kort løpeøkt, Fredag: Spinning + Sirkel, Lørdag: Joggetur før frokost og søndag: familietur sammen med familien.

Ukens cravings:
Pepperkaker!

Ukens frustrasjon:
Vi har en liten gutt i hus som syns det er veldig tøft å snart skal bli 3 år. I forrige uke sette han meg på en real stor test i starten av uken som følge av søt trassalder.

Ukens kollega:
Her må jeg rett å slett trekke frem Helene nok en gang. Makan til positiv, fleksibel og omsorgsfull lærling skal en lete lenge etter!

Ukens takknemlighet:
At jeg har verdens best jobb ♥

Ukens søteste:
Jeg har nevnt at meg og Lykke ser Snøfall sammen, julekalenderen som går på NRK. Vi ser det på ettermiddagen/kvelden siden vi ikke har rom for det på morgenen. Onsdag i forrige uke hadde jeg som alltid kveldsvakt og jeg sa til Lykke at hun bare måtte se episoden uten meg og at jeg ikke kom til å bli lei meg. På torsdagsmorgen da jeg vekket Lykke var hun smørblid og kunne fortelle at hun ikke ville se gårsdagens episode uten meg og at vi kunne se hele 2 episoder sammen den dagen. Jeg ble så glad og ikke minst var det en god følelse at det betyr minst like mye for henne som det gjør for meg. Å gjøre noe sammen ♥

Ukens kjekkeste aktivitet:
Det er uten tvil å se Snøfall sammen med Lykke!

Ukens nedtelling:
I forrige uke ble det knapt i kassen og jeg kan virkelig si jeg så frem til lønn som kom i dag.

Ukens måltid:
På lørdag kveld inviterte vi oss selv ned til Catrine og Harald. Vi fikk servert hjemmelaget pizza som var veldig god. Takk for oss ♥

Ukens lunsj:
Ble ingen lunsj i forrige uke. Det må jeg få gjort noe med, jeg elsker jo å gå på lunsj.

Ukens slappeste dag:
Søndag var en av de sløveste dagene på lang tid. Vi gikk en liten tur alle sammen på formiddagen for å lufte oss litt. Ellers var vi bare inne og slappet av med spill, TV og div. Franki var flere timer i Stavanger på handballkamp og vi andre 3 var glade for å slappe av. Jeg og Lykke er noe vond i halsen og er nok slakkeren enn vanlig av den grunn. Håper vi slipper unna influensa nå i denne kjekke tiden.

Ukens fleksible:
Syns jeg og mannen klarte å løse juleutfordringen vår siste uke veldig bra. Med god planlegging og fleksibilitet fikk vi gjennomført våre 30 minutter hver eneste dag uten at det ble for stress og mas. Bra!

Ukens antrekk:
Ukens antrekk avsnittet er ikke ment som inspo til dere, mer som et lite innblikk i «min stil». Selv om bildene er ofte tatt i hu og hast, ikke i de fineste settingene eller brukt noe særlig mer en 2 sekunder på, så får dere hvertfall et lite inntrykk i det minste. I forrige uke såg jeg blant annet slik ut:

Jeg håper uken din har startet bra. Den kommende uke ser jeg frem til en aldri så liten husmorsferie, mer om det senere i uken. Vi blogges plutselig. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Så hyggelig oppsummering Beate. Man merker godt at du er opptatt av menneskene rundt deg. En gylden egenskap <3 Liker stilen din godt, behagelige og gode plagg. Ser ut som du også setter pris på sort ;-)))
  Da gleder vi oss til å bli med på 'Husmorferie' da jenter. Det blir spennende. Jeg elsker å reise, både bokstavelig talt og i tekst og bilder. God tur!
  Glad hilsen fra Elisabeth 🙂

  13. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.