Skip to content

Uke 50

Posted in Hverdagsliv

God mandag og ny ukesstart! Vi er inne i den aller siste juleuken og jeg teller virkelig ned til lørdag nå. Forrige uke ble noe utenom det vanlige på flere vis, jeg oppsummerer under.

Ukens opptur:
Selv om Bergen turen min startet noe brått og trist ble turen totalt sett veldig bra! Setter sånn pris på tid sammen med Maya ♥

Ukens nedtur:
Ikke vanskelig i det hele tatt: Søvnmangel grunnet støy og lite isolerte vegger! Nå er det siste gang jeg skal «syte» om dette men jeg hadde maks overlevt 1 uke i det kollektivet til Maya. Det var så lytt og med så sentral beliggenhet var det stor trafikk inn og ut av de ulike leilighetene/rommene. All sympati for Maya som har bodd i den støyen!

Ukens frustrasjon:
Jeg har en 10 år gammel Macbook som jeg bruker hver eneste dag. Hardisken er desverre full i tillegg til at jeg ikke er så flink til å oppgradere macen min. Det gav meg en del kjedelige frustrasjoner i forrige uke. Lørdag kveld brukte jeg flere timer på å rydde opp og legge over bildefiler på ekstern harddisk. Syns det sier en god del om Apple: 10 år og like god! BRA!

Ukens triste nyhet:
Veldig trist at vi mistet vår beste Mildrid i forrige uke ♥ Hun er farmoren til min mann men hun føltes litt som min farmor også.

Ukens gjensyn:
Først var det veldig godt å se Maya igjen, det ble liksom litt overveldende alt den dagen. Så må jeg føye til at det å se Franki å barna igjen i helgen var også helt fantastisk!

Ukens beste telefon samtale:
De har jeg som regel med Gro og forrige uke var ingen unntak! Veldig koselig å snakke med tante også på søndag!

Ukens kjekkeste melding:
Tante er så søt å legger alltid igjen meldinger i min personsvar, så hyggelig! Jeg er så glad for at du ringer, legger igjen noen spor slik at jeg kan smile godt. Vi ringes i løpet av uken tante ♥

Ukens savn:
Det beste med å dra bort fra hverdagen er at du savner alt ved den. Mannen, barna, levering, henting, middaglaging, jobben, kollegear, naboer, rutiner, treningsenteret, kjøkkenet ditt, ja hverdagen.

Ukens kjøp:
I forrige uke kjøpte jeg en god del: 2 par sko, 3 gensere, 1 skjorte, 1 lang skjorte og litt julepynt. Tenker at dere får nok sett det om ikke så alt for lenge.

Ukens søteste:
Denne blir litt kopi av forrige uke men jeg kan ikke la vær. Før Bergen sa jeg til Lykke at hun bare måtte se Snøfall uten meg siden jeg skulle være borte i 3 hele dager. Jeg poengterte at jeg ikke kom til å bli lei meg og at jeg kunne se episodene når jeg kom hjem alene uten problem. Lykke svarte ingenting men smilte bare til meg. Da jeg kom hjem på fredag en liten tur før kveldsvakt ble det en fin stund med klem og kyss blant annet. Lykke klarte ikke å vente med å fortelle at hun hadde spart alle 3 episodene slik vi kunne se dem sammen. Jeg er så heldig som er mamma ♥

Ukens treninger:
Mandag: 1 t Elipse på Jæren Sportssenter.
Tirsdag: 30 min slynge, 30 min Body Pump og 1 time elipse på Jæren Sportssenter.
Onsdag: 30 min rask gange i bakke på tredemølle før frokost hjemme.
Torsdag: Fri fra trening, 5 t julegaveshopping i Bergen.
Fredag: 30 min rask jogg ute.
Lørdag: 1 time rask gange i bakke på tredemølle hjemme.
Søndag: Løp tredemølle nede på Jæren Sportssenter.

Ukens julehygge:
Kjøre bilen hjem til Jæren med Maya når hun spilte julesanger!

Ukens jakt:
Jeg har fått for meg at i år skal jeg hive meg på julegenser trenden. Jeg har i tillegg kjøpt inn til ungene siden Franki også har sin egen. Lite visste jeg at det skulle være så vanskelig å få i tak i en. Jeg har kikket på Bryne på de butikker jeg tenkte var aktuelle og trasket Bergen opp og ned for å finne en. Vi måtte desverre gi opp julegenserjakten i Bergen også og da gikk jeg hardere til versk gjennom internett. Heldigvis hadde Only enda igjen, alle andre er helt utsolgt!

Ukens juleglede:
Julekort!! Jeg blir såå glad. Det er en så hyggelig juletradisjon og dele ut julekort og jeg håper den aldri dør ut.

Ukens cravings:
Avokado!

Ukens antrekk:

Ønsker dere alle en riktig fin mandag og ukesstart. Stress ned, sett av tid til familien og gode venner, det er tross alt det livet handler om når det kommer til alt.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂 ebay æ tingen når du ikkje finne noge her..var ute i fjor å prøvde å få tak i julegenser…ikkje så mange butikker så hadde i dæ heile, fant ingen så ende opp med å kjøpe en på ebay 🙂 å si den var noge store kjøpte æg mæg en nye på europris i år for nogen veke si så æg sko vær sikra en i år 🙂 hadde forresten den på mæg i fjor når dokke kom i selskapet mitt, blir nok den nye som blir antrekket i år 😉 haha..Ronny bare riste på håve, men han he våre litt på gli te å skaffe seg en han au.. 😉

  20. desember 2016
  |Reply
  • Kom kje på ebay engang, men da vett eg det til neste år, for seint nå 🙂 Takk for tips! Snakkes på fredag, klem 🙂

   20. desember 2016
   |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Så fint å høre om din uke Beate, den må ha vært innholdsrik tenker jeg – litt som ‘blandet drops’.
  Gleder og sorger vandrer jo også sammen. Jeg er forøvrig så enig med deg når det gjelder julebrev til slekt, venner og naboer. Vi har en tradisjon hvor vi er rundt med julekurv med hilsener og nisselue. Noen steder må vi sende juleposten til, andre steder kjøre. De beste stedene er jo dit vi kan gå med julebrevet. I bilen før jul er det alltid julemusikk og det skaper en herlig stemning. Du skrev også noe om det. Vi mennesker er både like og ulike. Det er spennende. Ønsker deg og dine lesere en fin tirsdag Beate. Nissehilsen fra Elisabeth på vei til jobb 🎅

  20. desember 2016
  |Reply
  • Tusen takk for så fine kommentarer Elisabeth, du sprer mye godhet og glede gjennom ordene dine, takk! 🙂 Klem

   20. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.