Skip to content

Uke 51

Posted in Hverdagsliv

God stormværsdag fine lesere! Håper julehøgtiden er fin hos deg/dere. Jeg holder fast på mandagspalten min selv om det er 2. juledag, er så hyggelig å oppsumere uken som gikk i korte drag.

Ukens opptur:
Juleforbredelser som pynting av juletre, levere julegaver, julefrokost, julekvelden, glade barn og god mat.

Ukens nedtur:
I forrige uke ble kamerastativet mitt ødelagt, kjedelig når det kun er noen få måneder gammelt. Det er allerede levert inn, håper de kan hjelpe meg.

Ukens treninger:
I forrige uke bokførte jeg 2 styrke timer, 1 joggeøkt og flere elipse/gåturer i bakke på møllen.

Ukens lunsj:
Lunsjen jeg fikk servert hos Lisbeth var utrolig god, gleder meg som sagt til å lage den selv når jeg får anledning.

Ukens jentekveld:
Ingen tvil: mandagskvelden med jentene! SÅ hyggelig, koselig og morsom kveld som jeg er så takknemlig for. Tenk å ha så fantastiske venniner!

Ukens lek:
1. juledag er den store leke dagen for mange barn. Jeg hadde planer om en joggetur sammen med Catrine men den måtte utgå siden leking med barna ble så mye viktigere ♥

Ukens takknemlighet:
Det er alltid vanskelig å kunne sette ord på takknemlighet når selveste julaften har vært i forrige uke. Jeg er selvfølgelig mest takknemlig for min familie, mine venner og at vi har det så bra! Ellers slo det meg sterkt på julaften hvor takknemlig jeg er for at vi har takknemlige barn, ser ut som vi har klart å lære dem noe bra ♥

Ukens beste dag:
Jul ♥ Denne julaften tror jeg er den mest avslappet og hyggeligste jeg har hatt på lenge. Det handler mest om at jeg hadde helt fri fra jobb, jeg jobber ofte dagvakt på julaften. Tradisjoner som 3 nøtter til Askepott ble sett på, det var en god stund siden jeg hadde fått sett den på selve julaften.

Ukens frustrasjon:
Kjøpesenter, lange køer og mange utolmodige mennesker under samme tak. Jeg måtte desverre innom M44 på fredagsettermiddag. Jeg hadde nemlig bestilt bilder av mine barn sammen med deres venner som jeg pakket inn i julegave til vennene deres. Da Felix våknet fredags morgen og ikke kunne finne bildene av han og vennene ble han så lei seg at det eneste som nyttet var at jeg måtte love å kjøpe nye til han. Dermed ble det en tur til M44 selv om jeg ikke ville det i utgangspunktet pga julestresset. Det som normalt tok 2 min tok hvertfall 20 min.. Jeg er ikke så flink til å være tolmodig i slike settinger.

Ukens cravings:
Jeg har aldri egentlig brydd meg om risboller som småkake. Men forrige uke ble jeg fysen på det og nøyde meg ikke med noen få for å si det sånn. .

Ukens beste måltid:
Julemiddagen julaften og 1. juledag ♥

Ukens hyggelige forbredelser:
Pynte juletreet tror jeg var det hyggeligste i forrige uke. Hele familien samlet for å gjøre noe sammen. Ungene som spent sitter og ser på at vi voksne forsøker å få lysene på treet jevnt fordelt. Julestemning ♥

Ukens sitat:
Tror det må være Lykke sin kommentar som jeg nevnte i forrige uke her på bloggen.

Ukens høydepunkt:
Det må være julekvelden å få lov å se sine egne barn være så lykkelige og takknemelige på samme gang. Det er nettopp derfor julen er så spesiell!

Ukens «det er ikke verdt det»:
Jeg deltok i desember på nissejakten på Jæren Sportssenter. Målet var selvfølgelig 24 nisser av 24 mulige. Da jeg var kommet til 21 nisser i forrige uke fikk jeg for meg at de 3 siste nissene ikke var verdt det. Når ting blir for stress eller går utover de jeg er mest glad i –  ja da blir det mindre viktig.

Ukens hyggeligste morgen:
JULAFTEN! vi hadde det så hyggelig med julesokk og siste kalenderpakke!

Ukens julemagi:
Pakkelek sammen med mine beste venner – ekte julestemning spør du meg!

Ukens farvell:
Onsdag var det begravelse for vår alles kjære Mildrid.

Ukens serie:
Snøfall! Med stor sorg at det er over. Både meg og Lykke håper vi får ta del i snøfall universet neste jul ♥

Ukens film:
3 nøtter til Askepott.

Ukens antrekk:
Ble ikke tatt noen særlig bilder i forrige uke, det ble liksom ikke hverken tid eller rom for det. Men tok et i går da sånn på tampen når vi skulle avgårde, legger ved det hvertfall.

Håper deres uke har startet bra tross stormen som herjer. Jeg har hatt besøk av beste Hege og kunne ikke startet uken bedre nettopp på grunn av det var så godt å se henne igjen ♥ Mannen er bortreise hele uken med håndballguttene sine i Sverige. Lykke er desverre blitt syk men utover det klarer vi oss bra hjemme alene. Vi savner klart Franki men desto bedre blir det når han kommer hjem igjen på fredag. Vi skrives mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjære Beate, så hyggelig oppsummering du gir oss🤗
  Det ser ut som dere har hygget dere med mange gode mennesker💞 Antrekket ditt er stilig, allting kler den smukke vet du👍 Så vil jeg ønske Lykke en riktig god bedring😘 Ha det fint i dagene før nyttårs feiringen. Glad hilsen fra Elisabeth 🌟

  27. desember 2016
  |Reply
  • Tusen takk Elisabeth 🙂

   27. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.