Skip to content

15 spørsmål fra 2016

Posted in Hverdagsliv

God søndag! I dag tenkte jeg å dele 15 spørsmål/svar som jeg fikk ide fra en annen blogg. Håper du har en fin kveld foran deg, jeg har endelig fått hjem gjengen min nå ♥

 1. dersom du måtte beskrive 2016 i 3 ord, hvilke ord ville du bruke?
  travelt, innholdsrikt og fint!
 2. hvilke nye ting oppdaget du ved deg selv i året som har gått?
  Det gikk opp for meg hvor dårlig jeg er til å takle når personer jeg er glad i skuffer meg. I stedet for å være voksen nok til å snakke om det med vedkommende har jeg utsatt/unngått det. Så har jeg reflektert mye over at livet er for kort til å ha noe uoppklart med gode venner og tenkt at jeg bør ta meg tid til det men likevel er det så vanskelig.. Mulig 2017 er året jeg skal klare å jobbe med dette!
 3. hva var den beste nyheten du mottok?
  At Lykke både trives og klarer seg bra på skolen.
 4. hva var favorittstedet du besøkte i 2016?
  Spania vil alltid være en del av oss tror jeg. Vi tilbragte 2 uker i Spania i sommer og det er mitt absolutt favoritt sted. Spania for oss er tid sammen, ro, familietid, bading, sol og hygge!
 5. hvis du trengte noen å snakke med, hvem gikk du til som du alltid kunne stole på i 2016?
  Min mann og mine jenter.
 6. hvilke av dine personlige kvaliteter var de mest hjelpsomme i året som gikk?
  Det å være positiv, løsningsorientert og en planlegger tror jeg? Jeg merker hvertfall at det kommer veldig godt med i en travel hverdag med full jobb, begge to har deltidsjobb utenom med det vi brenner for og vi ønsker barna skal få delta på det de ønsker av aktiviteter. Jeg forsøker alltid å finne noe positivt fremfor å lete etter det negative, det har jeg tror på.
 7. hvem eller hva er du mest takknemlig for?
  Uten tvil min lille familie og mine beste venner! Jeg hadde faktisk en lang samtale i dag om dette tema hvor en dame påpekte at jeg såg så lykkelig ut og spurte om det stemte. Livet mitt er veldig fint og jeg forsøker å minne meg selv på alt det fine jeg har i livet. Min mann, mine barn og mine beste venner er noe jeg forsøker å være takknemlig for hver eneste dag!
 8. hva var ditt største gjennombrudd karrieremessig?
  Det tror jeg må bli Spania turen vår! Jeg fikk en vill ide om å ta med meg flere pasienter/personal ned til Solgården i Spania på en ferietur. En ide ble til noe større og etter mye jobbing og noen måneder etter satt vi altså 10 damer på flyet ned til Spania. Jeg vil alltid huske den turen og jeg er veldig fornøyd med at jeg stod sånn på for å få det til!
 9. hvilken bok eller film påvirket livet ditt i året som gikk?
  Boken «Marcoeffekten» tror jeg må bli svaret på dette spm. Den leste jeg nede i Spania og klarte nesten ikke å legge den fra meg! Hvorvidt den påvirket livet mitt er en annen sak men den satte hvertfall spor og fikk meg til å være takknemlig for at vi bor i trygge Norge.
 10. hvilke små ting i hverdagen satt du mest pris på?
  At Franki slutter tidligere torsdager for å få skolehverdagen til å gå opp, at vi har 2 kjempeflinke jenter som passepiker, klemmer og kyss fra barn/mann, at mannen har laget middag, at mor/Stian og Espen kom inn til Stavanger og heiet meg frem under halvmaraton, oppmerksomheter i hverdagen fra venner, julekort, snøfall, glade medlemmer på Jæren Sportssenter som skryter av timen din, nøtter, glade og positive mennesker. Jeg tror jeg kunne fortsett lenge her men runder av nå.
 11. hva var ditt favorittøyeblikk sammen med vennene dine?
  Sommerfesten vår, forlovermiddagen, Londonturen, foreningene er det som kommer frem først nå som jeg leste spm.
 12. kan du nevne en av de beste, men vanskeligste avgjørelsene du gjorde i 2016?
  Kommer ikke på noen avgjørelser som var veldig vanskelige faktisk men en av de store avgjørelsene jeg var en del av som jeg kommer på her å nå må være håndballtrener jobben. Franki ønsket å fortsette men ville helt klart ha min tillatelse siden det går såpass mye tid. I forrige sesong hadde han ansvar for flere lag og det ble veldig mye hjemme på meg, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble glad for håndballpausen som kom i april-mai i fjor. Likevel er det så lett å se hvor mye handball betyr for Franki at det ville aldri vært naturlig for meg å «nektet» han å drive med det. Klart han måtte trene guttene videre!
 13. hvilke kule ting skapte du i fjor?
  Jeg skapte flere kule DIY prosjekter om ikke annet. Og jeg skapte mange kule øyeblikk på både jobb og hjemme.
 14. hvilken aktivitet fikk deg til å glemme tid og sted?
  Jeg glemmer virkelig tid og sted som regel når vi er på hytten eller i Spania. Det trenger ikke være en konkret aktivitet men bare det å være sammen utenfor de hverdagslige rammene hjemme i huset. Løping har også en slik effekt på meg, jeg løp veeldig mye i 2016 og fant stor glede i det!
 15. hvilke nye vaner fikk du?
  Franki vil nok si at jeg fikk en større intresse for å sitte på macen min på kjøkkenet. Jeg var flink en periode og ikke bet negeler, det ble en god vane. Ellers kommer jeg ikke på noen nye vaner i løpet av 2016, jo kanskje ta selfies? haha ♥

Håper helgen deres har vært fin. Jeg har fått hjem gjengen min og det var til stor glede. De hadde som forventet hatt det kjempefint med pappa og Nathalie på tur. Nå venter en rolig kveld sammen med mannen før det er ny uke igjen allerede i morgen. Ha en fin søndagskveld videre dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.