Skip to content

DIY: Bruk leppestift på bildene dine

Posted in Beate Tipser, DIY, and Interiør

God lørdagskveld mine kjære fine lesere! Mitt pitte lille prosjekt i går ble så bra, viser dere under:

Som dere vet er vårt gjestetoalett nede i endring. Prosjektet har stått stille en stund nå siden jeg ikke har hatt tid til å hverken gjøre eller kjøpe inn det siste jeg mangler for å ferdigstille. På veggen bak toalettet, har jeg malt en stor svart rektangel. Den har jeg tenkt å ha svart/hvit bilder inni. Over kan du se et av bildene.

Da min gode vennine Bente var innom meg i julen tipset hun meg om å male leppene på bilde over i en sterk farge for å få litt liv i bildeveggen. Min umiddelbare tanke var da at jeg ikke hadde malingsrester som kunne passe til leppene. «Bruk en leppestift bare». Ja, hvorfor ikke gjøre det så enkelt?

Jeg syns det ble så fint og fikk det lille kicket som skulle til for å få fart på sakene. Nå satser jeg på å få gjestetoalettet ferdig om ikke alt for lenge. Jeg mangler å kjøpe inn burgunder gjestehåndkle, en ny toalettpapirholder til veggen i sort, ny såpe og en liten ramme i gull. Dette blir bra! Tusen takk til beste Bente som gav meg dette lille tipset, you rock!


Min lørdag startet som forventet med en kjekk dag på jobb. Vell hjemme igjen ble jeg møtt av en slapp og syk liten gutt. Felix er desverre blitt syk med høy feber. Overnatting på Hellvik ble naturligvis avlyst og jeg er igjen hjemme. Jeg som hadde gledet meg sånn til julebordet i kveld, men det får jeg ikke gjort noe med. Siden det er Franki sin kompisgjeng vi er sammen med syns jeg det var viktigere at han gikk fremfor meg. Jeg ser derfor for meg en helt rolig lørdagskveld og en tidlig kveld da jeg ikke helt vet hvordan natten blir. Stakkers lille ♥

Veldig kjekt med kommentarene som kommer inn om dagen, det gjør meg glad! Ha en nydelig lørdagskveld videre dere så skrives vi plutselig. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Karin
  Karin

  Så stilikt Beate!
  Ånei så domt de blei sånn:( håbe lille Felix snart blir frisk ❤️
  Klem

  28. januar 2017
  |Reply
  • Takk Karin 🙂 Ja veldig dumt men sånn er det. Kids først 🙂

   30. januar 2017
   |Reply
 2. Bente
  Bente

  Det blei knall tøft! Flinke d æ👌🏻😄 glede meg te resultatet!

  1. februar 2017
  |Reply
  • Takk og takk igjen for din fabelaktige og enkle ide 🙂

   1. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.