Skip to content

Dyrehode og bilder på veggen

Posted in Barnerom, and Interiør

God regnfull onsdag! I dag fikk jeg tatt noen bilder av det siste nye som har kommet opp på veggene inne på Lykke sitt rom.

Lykke fikk dette dyrehode til jul og jeg syns det ble passet så fint på rommet hennes. Lykke fikk velge selv og det stod mellom enhjørning og vaskebjørn. Sistnevnte var desverre utsolgt i de nettbuttikker jeg søkte i så da ble det enhjørning. Vi har også endelig fått hengt opp 2 andre bilder som har fått plass over pulten hennes.

Felix fikk også et dyrehode til jul men det har vi ikke hengt opp enda. Det skal være en del av flere momenter som jeg skal lage en liten vegg av, derfor må det hele vente til jeg har det jeg trenger. Tror det blir bra!


Da gjenstår det for meg å ønske dere en riktig fin onsdag tross uvær her på Nærbø hvertfall. Lag en god dag uansett så ses vi plutselig. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så fint det blei Beate!😊👍Gleder meg til å se Felix sitt rom😊

  11. januar 2017
  |Reply
  • Tusen takk Gro 🙂

   12. januar 2017
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Wow! Det blei knall fint😍

  11. januar 2017
  |Reply
  • Tusen takk Lise 🙂

   12. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.