Skip to content

Felix 3 år!

Posted in Hverdagsliv

For nøyaktig 3 år siden i dag ble jeg mamma for andre gang. På keiserlig vis kom den nydeligste gutten vår til verden og Felix ble hans navn. Gratulera med dagen god gutten min!

Tenk at det allerede er 3 år siden jeg såg deg for aller første gang, tiden går så fort! Du Felix har gitt oss veldig mye og vi er takknemlig for deg hver eneste dag. Du er en positiv, sta, smart, utadvent og omtenksom gutt. Du er glad i mennesker, du vet hva du vil og du har energi ut av en annen verden! Jeg er så stolt av deg og forsøker hver dag å fortelle deg hvor mye du betyr for meg. Alltid når jeg sier: «Jeg er så glad i deg gutten min» er du verdens søteste når du gir meg en stor klem å svarer tilbake: «Jeg er så glad i deg damå mi». ♥

Jeg er heldig som får være mammaen din. Du gir meg så mye glede, frustrasjon, energi, latter og godhet hver eneste dag. Du viser stor omsorg for andre samtidig som du ikke finner deg i å bli urettferdig behandlet. Du er ikke redd for å feile og tar nye utfordringer på strak arm. Du har troen på deg selv og anser deg selv som en ekte superhelt, helst speiderman. Du er rett å slett en ekte god gutt du Felix!

Denne dagen har du ventet lenge på. Du har helt siden julaften telt ned til at det skulle bli din bursdag. Vi fortalte deg at du fylte året etter jul, ikke rart du begynte nedtellingen så tidlig. Du har vært veldig opptatt av at du ville ha spidermann selskap og har deltatt ivrig i hele prosessen. For meg som mamma å kunne fortelle deg i dag tidlig at : «DET ER DIN BURSDAG I DAG», ja det var stort. Du har selv levert ut innbydelser, du har selv vært med å hentet spiderman kaken din som du har valgt. Du har deltatt ivrig i muffinsbaking og selv dekket bordet med kopper,tallerker, servietter og sugerør. Det har vært så kjekt å forbrede selskap for deg – du har vært så takknemlig for alt!

Jeg er uendelig glad i deg gutten min og føler meg så heldig som får være nettopp din mamma. Jeg, Pappa og Lykke elsker deg over alt på jord! Takk for at jeg får være din mamma. Gratulera så mye med den store 3 års dagen Felix. Stor klem fra mamma ♥


Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.