Skip to content

God helg

Posted in Hverdagsliv

Det er fredag og straks helg for de aller fleste. Jeg har arbeidshelg og er snart klar for å reise bort til jobb. Den aller største fordelen med arbeidshelg er at en får fridager midt i uken før og etter helgen. Jeg har kveldsvakt i kveld, dagvakt i morgen og kveldsvakt igjen på søndag. Lørdagskvelden vår skal tilbringes nede i Fiolvegen hvor vi skal ha årets julebord. Vi er en gjeng på 8 par som har julebord hvert år i januar og denne tradisjonen begynner å bli noen år nå, veldig kjekt! I år er det vert Sigbjørn som holder hus og vi andre bringer med maten. Jeg skal lage Couscous salaten og brød, det blir digg! Dersom du enda ikke har prøvt ut den salaten bør du gjøre det snart, du vil ikke angre!

Litt kjedelig med liten respons på forrige bloggpost, men takk til Mari og Maria som hvertfall svarte ♥  Jeg tenker å fortsette i samme sti på bloggen min og forsøke å variere mellom det jeg tror jeg vet dere liker best. Jeg har likevel et lite ønske om at det skal være litt mer 2 vegs kommuniksjon her inne, er mye kjekkere det. Satser på det, og satser på at dere ufarliggjør det å legge igjen en kommentar. Uansett. Hvilke planer har dere i helgen da?

Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere en riktig god helg. Jeg har en time igjen før jeg må reise til jobb og den tenkte jeg å bruke til en liten DIY. Jeg deler bilder i morgen dersom det blir vellykket. Ha en nydelig helg dere!

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂 i kveld skal jeg på en forsinket 20 års Reunion (var egentlig i fjor, da vi gikk ut i 1996 ) med alle de kjekke jeg gikk på barne og ungdomskolen med. Sigbjørn er en av vertene der og, så han får ei travel helg 😉 Kos deg på julebordet og ha ei god helg 🙂 Klemz

  27. januar 2017
  |Reply
  • Så kjekt, håper dere koste dere i går 🙂 Sigbjørn er god, ikke overrasket at han er en del av organiseringen der også 🙂 Ha en fin lørdag og hels gjengen din 🙂 Klem

   28. januar 2017
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  God arbeidshelg vennen😊Kos dere masse i morgen kveld. Her skal batteriene lades opp til full rulle i stavanger i morgen😊

  27. januar 2017
  |Reply
  • Takk og ha en DIGG lørdag sammen med Hanna! Glede meg til å høre om din helg og snakke med deg igjen over helgen 🙂 Klem

   28. januar 2017
   |Reply
 3. Maria
  Maria

  Jobbhelg her og 👌 men jobber tidlig lørdag, så da blir det nok besøk av noen venner ikveld! Kos deg på julebord😊

  28. januar 2017
  |Reply
  • Jobber du også hver 3. helg Maria? Føler vi har hatt samme jobbehelg før 🙂 Julebord gikk i vasken for min del desverre, mini er syk. God lørdagskveld 🙂 Klem

   28. januar 2017
   |Reply
 4. Maria
  Maria

  Jobber annenhver helg, men bare fjerdehver søndag da😊 så nå er det 4 helger til neste jobbsøndag hvertfall😁
  God bedring til Felix! Ikke kjekt med syke barn🤒
  God vakt imorgen!😊

  28. januar 2017
  |Reply
  • Godt å slippe annenhver søndag da, noen fordeler der. Takk for det, satser på han kommer seg raskt til hektene. Ha en fin mandag Maria 🙂

   30. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.