Skip to content

Hjemme alene

Posted in Hverdagsliv

Min kjære mann og barn er reist bort for helgen og de kommer ikke hjem før søndagskveld.

Det er håndballkamper på Sørlandet som er grunnen for turen. Kampene kolliderte med min arbeidshelg og vi ble nødt for å være løsningsorienterte. Franki har derfor tatt med seg barna på tur i tillegg til at de har med seg Nathalie på 11 år som er min tantejente. Det er både hjelp og hyggelig for barna/Franki å ha med henne ♥

Ungene har gledet seg hele uken til denne turen. Felix har pakket i sin nye koffert for første gang og var såå stolt at han nesten gikk rundt seg selv her. Klart jeg savner dem, men å vite at de har det så bra sammen med både Franki og Nathalie gjør alt så mye bedre. Tenk alt de har å fortelle når de kommer hjem! Snakket med dem både i går og i dag men de har liten tid til å snakke med meg da de har det så kjekt. De bor på hotell og koser seg!

Jeg har arbeidshelg og jobbet kveldsvakt i går og det samme i kveld. Søndag jobber jeg dagvakt. Formiddagen min i dag har jeg tilbragt nede på Jæren Sportssenter hvor jeg har holdt 2 treningstimer. Først hadde jeg spinning klokken 09.00 deretter Sirkeltrening i sal klokken 10.00. Veldig kjekke timer og utrolig kjekt å instruere så kjekke medlemmer. Nå har jeg inntatt en stor porsjon av couscous salaten som jeg delte med dere i går og skal straks gå i gang med litt husarbeid før jobb venter i kveld.

Håper dere har en fin lørdag og en riktig god helg. Vi skrives!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.