Skip to content

Hvem er du?

Posted in Hverdagsliv

Jeg har en egen side hvor jeg kan se hvor mange som leser bloggen min, til hvilket tidspunkt dere oftest leser og ikke minst hva dere googler for å komme inn på bloggen min. I går leste 316 stk bloggen min i følge min side, og flest leste den rundt klokken 21.00. Det siste som har blitt googlet som førte dem inn til min blogg var : «foreningsmat», «beate nilsen lode» , «volumtang» og «hjemmelaget barbiehus» blant annet. Jeg må ærlig innrømme at jeg følger med for å ha en viss peiling på hvor mange som følger bloggen min men det betyr ikke noe særlig egentlig. Jeg skriver og deler fordi jeg syns det er kjekt og blir glad dersom noen syns det er kjekt å følge med.

Det jeg derimot bryr meg veldig om er hvem er DU? Du som leser min blogg gjerne hver dag eller flere ganger i uken, hvem er du? Mine statestikker viser nemlig kun et kjedelig tall, ingenting mer. Derfor håper jeg at dere lesere kan ta dere tid å svare meg på noen spørsmål, det hadde jeg satt veldig pris på. Det vil gi meg mye motivasjon for å jobbe på med bloggen fremover og ikke minst gi meg et lite innblikk i hva dere vil ha mer av/mindre av her inne. Jeg har noen spørsmål som jeg håper dere kan svare på under i kommentarfeltet, på forhånd takk ♥

 

 1. Hvem er du som leser bloggen min?
  (Alder og bosted, samt om du jobber eller studerer?)
 2. Hva er dine interesser?
  (Reise, mote, trening, interiør, mat, eller andre ting?)
 3. Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på?
 4. Hva engasjerer deg?
 5. Hva vil du ha mer av her inne på bloggen?

Håper dere lesere kan ta dere tiden det tar for å svare på dette. Dersom du aldri har kommentert her inne før kan jeg betrygge deg om at det er helt ufarlig. Svarene jeg får på disse spørsmålene vil gjøre det enklere for meg å blogge fremover da jeg får en liten oversikt over hva dere vil ha mer av blant annet. Jeg ønsker at min blogg skal kunne være litt mer to vegs kommuniksjon, dvs at jeg får litt respons gjennom kommentarfeltet. Takk for at du tar deg tid til å svare ♥


Jeg er godt i gang med onsdagen og venter nå på to skolebarn som er på veg hjem. Da venter en god lunsj og lekser sammen med dem. Håper din dag har startet bra og at du får en fortsatt fin onsdag. Husk å legg igjen noen ord under her nå da, klem ♥

Beate

Blogglistenhits

10 Comments

 1. Mari
  Mari

  Mari, blir 30 i år komme fra Kvernaland men bur på Varhaug, e hjelpepleier å jobbe i barnehage. Fritiå mi går mest i familien min, tura me hunden vårs, venner.. eg lese bloggen din for at eg vett kem du e fra når me gjekk på hjelpepleien, å huska deg som ei snille,flinke, pliktoppfyllende å målretta jenta, med et stort smil:) eg lige veldig godt når du dele oppskrifte på mat, DIY, interiør enten hos deg sjøl eller hos andre, å trenings tips. Du motivere på det mesta:)

  25. januar 2017
  |Reply
  • Tusen takk for at du leser bloggen min og tok deg tid til å svare. Veldig kjekt at du følger med Mari, det skal du vite 😉 Takk for innspill 😉 Ha en fin fredag 🙂

   27. januar 2017
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Maria,26 år og bur på Nærbø, men er ifrå Varhaug.
  Utdannet som kokk og jobber som kokk.
  Er jo da interesert i mat selvfølgelig. Liker også veldig godt å reise og drømme om reiser. Syns også at det er kjempe gøy å være litt kreativ med diy, store som små prosjekt, men føler kanskje ikke tiden strekker til alltid. Elsker å handle og tror igrunnen eg kunne vært «personal shopper». Kan tråle i butikker heeeele dagen🙊🙉🙈
  å gi til andre motiverer meg, det er så kjekt når folk setter sånn pris på små ting.
  Begynte å lese bloggen siden du bor på Nærbø, fortsatte fordi det var kjekt og «nedepåjordaskriving» 😊
  eg leser bloggen for «alt» vil eg tru, selvfølgelig noen innlegg som gir mer, men alt kan jo ikke være like innspirerende, det hadde blitt tungt! Ønsker at du fortsetter på samme sti og gjør dette fordi du syns det er kjekt! 😊

  26. januar 2017
  |Reply
  • Hei og tusen takk for kommentaren din Maria 🙂 Syns det er veldig kjekt at du følger bloggen min og ikke minst er flink til å legge igjen kommentarer 🙂 Setter pris på det og takk for du tar deg tid i en travel hverdag 🙂 Tusen takk for fin tilbakemelding, jilt du følger med 🙂 Lag deg en nydelig fredag 🙂 Klem

   27. januar 2017
   |Reply
 3. Valborg
  Valborg

  Valborg, 19 år! synes det e veldig kjekt å lese bloggen din fordi du skrive om så møje forskjellig! Lige godt å lesa interiør-innlegg og oppskrifter! ellers e det alltid kjekt å følga med deg Beate!😄🙌🏼

  27. januar 2017
  |Reply
  • Takk for tilbakemelding Valborg og veldig kjekt at du følger med bloggen min 🙂 Ha en finfin lørdag gode deg 🙂

   28. januar 2017
   |Reply
 4. Gro
  Gro

  Gro,29 år frå Lye. Jobber med deg som sykepleier på Klokkarhagen😊Elsker alt av interiør/diy innleggene dine. Samt svært glad i hverdagsliv infoen som kommer,selv om jeg ofte har snakket med deg utenom😊Stor respekt av det du gjør;ønsker vel i utgangspunktet at du fortsetter som før kjære du😊😉

  27. januar 2017
  |Reply
  • Takk vennen for tilbakemelding, kjekt å høre 🙂 Takk for alle fine ord du legger igjen her inne 🙂

   28. januar 2017
   |Reply
 5. Lise
  Lise

  Lise, 21 år fra Nærbø bor nå på Bryne. Grunnen til at jeg liker bloggen din så godt er at du er så ærlig, og at du har så varierende innlegg. Jeg liker faktisk veldig ukesinnleggen og DIY/interiør😉
  Du er god, Beate😘

  29. januar 2017
  |Reply
  • TUsen Takk Lise! Du er snill! Takk for du tok deg tid til å svare 🙂 Ha en nydelig mandag 🙂 Klem

   30. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.