Skip to content

I dag bør du være stolt!

Posted in Treningsglede

Uavhengig om du liker håndball eller ei, dette er en dag som skriver seg inn i Norges Historie!

Fredag kveld var store deler av Norges befolkning klistret forann en semifinale som ble en evig stor berg og dalbane! Selv var jeg innom sinne, frustrasjon, glede, tårer og anspenthet for å nevne noen. Uansett utfall av semifinalen ville det være både stort og historisk at Norges Herre Landslag var kommet så langt. Lille Norge som ikke en gang var kvalifisert til å bli med i årets VM – de står nå i FINALE mot Frankrike i kveld klokken 17.00.

Ord blir litt små i denne sammenhengen og dette er større enn mange av oss kan fatte. Selv om du ikke liker å se håndball eller forstår så mye av spillereglene innen sporten vil jeg uansett anbefale deg å få med deg finalen som går i kveld. Det vil blir svært underholdene og spennende, jeg kan nesten ikke vente!

I kveld håper jeg at kapteinen Myrhold opplever sitt aller største håndball øyeblikk, nemlig å vinne gull mot Frankrike i selveste Paris! Jeg har et lite håp om at det er en liten sjanse der! Selv med sølv vil dette være en stor presentasjon og guttene/herrene har allerede skrevet seg inn i historiebøkene. Heia NORGE!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.