Skip to content

Jeg liker ikke å gjøre ting halvvegs

Posted in Tanker og meninger

Jeg er en person som liker å ha flere jern i ilden. Det jeg ikke liker derimot er når det blir for mye slik at ting blir halvvegs. Jobb, familie, venner og trening kommer alltid i første rekke hos meg. På desse områdene føler jeg på sett å vis at jeg klarer å levere. Det er en veldig god følelse. Å føle at en strekker til og oppnår det som er viktigst. Jeg vil være en god mamma som er nært på mine barn, jeg ønsker å være en god kone for min mann. Jeg ønsker å være en god vennine for mine venniner i oppturer men også når det ikke går bra. Jeg vil priorotere min egen helse gjennom trening.

Det som derimot ikke føles godt er når ting blir halvvegs. Når en har for mye å gjøre eller for mange baller i luften at enkelte ting blir halvvegs uten at du egentlig ønsker det. Du ønsker å levere bra, gjøre det du har tatt på deg på en god måte og du vil kunne klare mye. Slik tror jeg at mange opplever å ha det i perioder i livet sitt. Slik har jeg det litt nå om dagen. Jeg har troen på at hver enkelt må reflektere over egen situasjon. Det gjør jeg. Jeg reflekterer og tenker om hvordan jeg kan strekke meg enda mer på enkelte områder og hvordan jeg må begrense meg på andre områder igjen.

Jeg tror det gjelder å finne en fin balanse uten å legge for mye følelser i alt. Vi får så alt for lett dårlig samvittighet dersom vi ikke strekker til og det tror jeg vi må bli enda flinkere til å ikke få. Det sier seg selv at vi ikke klarer å levere 100% på alt som opptar oss i en hektisk hverdag.

Bloggen min vil på en måte alltid bli litt halvegs siden det bare er en hobby. Likevel ønsker jeg jo at dere som følger med skal få et variert innhold. Jeg vet dere ønsker flere oppskrifter, DIY og enda mer interiør. Det skal dere få også, men bare ikke akkuratt nå.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget. Jeg bare kjenner det er godt å skrive rett fra hjertet. Tror jeg vil få frem at vi må tillate oss å akseptere at vi hverken trenger eller må føle at vi må klare å levere full kvalitet på ALT til enhver tid. I tillegg handler dette mye om prioritering. Hva vil du prioritere og hva kan du prioritere vekk? Våre valg å prioriteringer bør stå i samsvar med våre egne verdier. Gjør dem ikke det mister en lettere fotfeste. 

Mye mulig at bloggen ikke blir så prioritert denne uken, men det må bare bli slik fordi andre ting er viktigere. Jeg er her, men mulig det ikke blir så mye variasjon og innhold denne uken som jeg i utgangspunktet ønsker. Håper dere har forståelse for det.

Ønsker dere en fin tirsdagskveld videre og takk for at dere titter innom bloggen min, det gjør meg glad ♥ Vi skrives plutselig. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Full forståelse for det kjære deg!
  Jeg er alt for dårlig til å si nei til ting, noe som gjør at jeg mange ganger har det så travelt at jeg ikke får til noe av det jeg selv hadde lyst å bruke tiden min på! Så dette innlegget var faktisk en liten tankevekker for meg! Viktig at jeg lærer meg å prioritere riktig, og det fikk du på en veldig fin måte satt ord på her! Takk💛

  18. januar 2017
  |Reply
  • Så fint å kunne være en liten tankevekker. Jeg ser lett for meg at du har det slik inni mellom, du er jo et JA menneske og full av godhet. Men ja, det er viktig å stoppe opp å tenke over våre valg slik at vi tar vare på oss selv også oppi alt. Stor klem vennen.

   20. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.