Skip to content

Kjære Polly!

Posted in Hverdagsliv

Min beste Kathrine (Polly) blir 30 år i dag! Det er helt klart  på sin plass å rope høyt hurra for henne her inne på bloggen min.

Kathrine har jeg kjendt siden barneskolen, men det var først på videregående at vårt vennskap utviklet seg. Kathrine har jeg alltid kalt for Polly og det tror jeg nok jeg kommer til å gjøre så lenge jeg lever, det henger liksom sammen. Da jeg skulle gå gjennom bildearkivet mitt var det ikke vanskelig å finne frem noen gamle bilder av oss to, vi har virkelig mange minner å se tilbake på! Jeg har valgt ut noen og de kommer under her:

Jeg kan ikke gå denne 30 års dagen forbi uten å få forsøke å fortelle hva denne jenten betyr for meg. Hun har vært med meg gjennom det som føles som hele livet mitt. Jeg føler jeg alltid har hatt Polly som en av mine bestevenner! Hennes vennskap betyr utrolig mye for meg og jeg vet helt sikker at vi to aldri kommer til å skilles.

Jeg og Polly har opplevd veldig mye sammen og minner er det et hav av. Det jeg tror jeg setter aller mest pris på ved henne må være hennes lojalitet! Uansett hvor jeg har vært i livet har hun vært der, alltid! Kathrine er en av de mest omtenksomme og omsorgsfulle mennesker jeg kjenner. Hennes evne til å forsøke å forstå andre er helt unik!

Jeg skal forsøke å ikke skrive en lang stil her om vårt vennskap men jeg må få sagt hvor takknemlig jeg er for vårt vennskap. Du er en av mine beste venner og jeg kan alltid stole på deg. Du  er gull verdt og jeg er uendelig glad i deg. Tusen takk for at du er den fantastiske personen du er! Tusen takk for at du alltid forstår, reflekterer og kommer med gode råd. Tusen takk for at du alltid er med på en fest. Tusen takk for alle latterkramper. Tusen takk for alle gode samtaler. Tusen takk for alle problem vi har løst sammen. Tusen takk for et beinhardt allmenn påbygg sammen. Tusen takk fordi du har så fantastisk gode verdier. Tusen takk for at du alltid tar hensyn og viser stor omsorg i alt du gjør. Tusen takk for at du bryr deg om mitt liv og ikke minst mine barn. Tusen takk for at du alltid stiller opp. Tusen takk Polly fordi du er den du er!

Gratulerer så mye med 30 års dagen din vennen. Jeg er kjempeglad i deg Kathrine (Polly). Stor klem fra meg ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kathrine
  Kathrine

  Woow, Beate, det er nå ord blir fattige!! Dette var virkelig ikke noe jeg ventet å møte når jeg gikk for å lese på bloggen din sammen med morgenkaffen! Tuuusen takk for så utrolig flotte ord og beskrivelser av vårt vennskap!! Tårene bare trillet nedover kinnene samtidig som minnene kom stormene!! Kan enda se for meg hvor vi har sittet og gått turer under flere av våre «noe dypere» samtaler og lokalene hvor vi har danset som galne! Hahaha😂 Eg er og så takknemlig for å ha deg i livet mitt og setter så pris på de gode samtalene me har sammen og ikke minst de impulsive tingene vi kan finne på!! Tusen tusen takk Beate for denne fine teksten og for at eg fortsatt for ha en så stor plass i ditt liv!!Det betyr veldig mye!! Såå glad i deg skatt😍

  23. januar 2017
  |Reply
  • Syns det var på sin plass når du fyller hele 30 år vennen! Takk for alt du er for meg! Stor klem 🙂

   23. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.