Skip to content

Ny intervall på tredemølle

Posted in Treningsglede

God søndag kveld til deg som leser. Dette er ikke et planlagt treningsinnlegg men jeg ble så inspirert da jeg prøvte meg på en ny intervall trening i går at jeg bare må tipse dere også.

Jeg var innom bloggen til Treningsfrue og ble inspirert av en intervall hun la ut. Jeg hadde egentlig ingen plan for løpeøkten min i går og da blir det ofte litt kjedelig. Mens jeg gikk og varmet opp kom jeg over hennes intervall på bloggen og det skulle ikke mer til enn at jeg var i full gang med å teste en ny intervall. Hun la ut 2 ulike intervaller, en svært krevende og en litt mer for folk flest. Kjekt om du vil teste ut en av dem.

Intervall på tredemølle HARD:

Varm opp minst 10 min lett jogg.
Still møllen inn på 2 % stigning.
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 10 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 12 km/t
Løp 45sek/15 pause x 3 på 14 kmt/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 16 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 18 km/t

Det vil si du løper 45 sekunder og står på sidene av møllen de neste 15 sek. Gjenta 3 ganger før du øker farten. Jeg har endret litt på oppsettet da det opprinnelig var siste dragene på 20 km/t og 22 km/t, det tenker jeg er rett å slett for krevende. Men hei, kjør på om du er så godt trent!

Intervall på tredemølle LETT/MEDIUM:

Varm opp minst 10 min lett jogg.
Still møllen inn på 2 % stigning.
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 10 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 11 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 12 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 13 km/t
Løp 45 sek/15 pause x 3 på 14 km/t

Evt tilpass farten etter ditt utgangspunkt, start gjerne høyere/lavere på fart for å få en økt som passer deg! Før du vet ordet av det har du løpt deg gjennom en effektiv og hard økt som ikke tar alt for lang tid. Håper du vil teste det ut, legg gjerne igjen en kommentar dersom dette var en økt du kunne tenke deg å teste.


Håper helgen har vært fin for dere. Vi har vært på håndballturnering med Lykke og på besøk hos venner på ettermiddagen. En riktig så fin søndag 🙂 Nå skal jeg ha en løpedate oppe på møllen min før resten av kvelden går med til kvalitetstid med mannen ♥ Ønsker deg en riktig fin kveld videre og en god ukesstart i morgen tidlig. Mulig du kicker i gang uken med en effektiv intervall økt som denne over? Vi skrives!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.