Skip to content

SNØ!

Posted in Hverdagsliv

God lørdag og god helg! Jeg tror det var flere ungere en bare mine som våknet opp med et stort smil i dag, synet av snø ute gjorde både små og store glade her i huset.

Jeg har hatt behov for noen dager vekk fra bloggen pga lille gutten her i hus har vært syk stakkers. Da har alt mitt fokus blitt på han og bloggen min har derfor måttet vente, håper dere har fortståelse for det. Nå er lille gutt så å si helt frisk men det er godt at han får helgen nå til å komme seg helt til hektene før barnehage og hverdagen kommer på mandag. I dag har vi storkost oss ute i flere timer. Formiddagen var vi ute alle 4 her i hus, her kommer litt bilder:

Etter formiddag tur ute i snøen var det tid for selskap for Lykke og jeg tok meg en løpeøkt på møllen. Guttene koste seg med film på sofaen. Ettermiddagen vår ble tilbragt i Sveineskogen sammen med Maren og jentene. Det var et veldig fint tursted og inne i skogen var det en hytte vi kunne benytte. Der ble det bål og pølse på pinne. Det ble en veldig fin tur/opplevelse til tross for at minigutt ble lei på slutten. Viser noen få bilder:

Jeg blir såå glad over så fine dager som dette. Hvit av snøen og solen fremme på en blå himmel! Nydelig! Håper dere har det fint uansett hva helgen går med til. Vi skrives mer i morgen dere ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. elisebeth
  elisebeth

  Reiste fra snøen til varmen iplassenfor eg <3 🙂 stell godt med di beste.. Koser meg veldigt, varmen slo bare i mot meg når eg gikk ut av flyet i dag 🙂 klemklem

  14. januar 2017
  |Reply
  • KOS deg på tur Elisebeth, nyt velfortjent ferie! 🙂

   14. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.