Skip to content

Spiderman bursdag

Posted in Barnerom, Hverdagsliv, and Interiør

Da har vi feiret 3 åringen her i hus ferdig for denne gang. Han har enda ikke helt landet føler jeg og har syns det har vært helt topp å få lov å fylle året. viser dere litt bilder fra bursdagen.

Tema var et enkelt valg for Felix, det måtte bli Spiderman! Vi har hatt noe av pynten i hus i flere uker og Felix har nesten ikke klart vente til vi skulle ta det frem og dekorer hele stuen. Som jeg nevte i tidligere innlegg har han vært veldig engasjert i dette selv og vist stor glede i alle ledd av det å bli 3 år. Gutten vår sovnet ikke før 22.30 i går kveld fordi han var så full av inntrykk og glede mens han låg i sengen å sang, snakket og laget superhelt lyder med seg selv ♥

Tema ble Spiderman og da gikk det i rødt, hvit og blått. Jeg har kjøpt 3 tallet, Spiderman ballong og vimpel i Spania faktisk, men tror du får tak i slikt på enhver nettbuttikk som selger slikt. Ellers er ballonger, hellium og deler av serviset fra Nille. Pynten på bordet er enkelt å greit hans egen «bamse» og figur. De røde merkene har jeg laget selv enkelt ved å ta et rødt papir å lage det til en sirkel med klistermerke på. Den blå duken er fra stoff og stil. Da kommer bilder under:

Kaken er bestilt via KristinaBeste Kaker på Facebook, hun holder til på Bryne. Dersom noen lurer på pris på en slik kake kostet denne 600kr. Ellers laget min søster Lene også en flott Spiderman kake til Felix, den har jeg desverre ikke bilde av. Vel det var et lite bildedryss fra mini sin bursdag.


Ellers har jeg vært på trening i kveld og det var en digg følelse! Det er nå flere dager siden jeg har fått til en treningsøkt og desto bedre var det! Nå gleder jeg med til en lang løpeøkt i morgen formiddag før kveldsvakt. Titt gjerne innom bloggen min i morgen så satser jeg på å få oppdatert før arbeid. Vi skrives plutselig. Ha en fortsatt fin tirsdagskveld og takk for at du titter innom her. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.