Skip to content

Uke 1

Posted in Hverdagsliv

Mandag og uke 1 er allerede historie! Tiden den går og vi er allerede godt i gang med januar og nytt år. Jeg starter med å oppsummere min/vår aller første uke i et helt nytt år.

Ukens opptur:
Var en opptur at jeg faktisk hadde fri i turnusen min forrige mandag og slapp derfor å klatte med å ordne barnepass for barna eller bytte vakter med jobb for å få det til. Det er så mange gode fordeler med turnus at jeg kan nesten ikke se for meg å jobbe noe annet i fremtiden heller.

Ukens nedtur:
Jeg klarte desverre å kjøre over sopekosten som låg i garasjen en dag i forrige uke uten jeg såg den. Skaftet spratt opp i rekordfart å knuste desverre en liten bit av spegelen på bilen. Jeg har ikke tørt å si noe til mannen enda 🙁 Uff så kjedelig med slike ting!

Ukens treninger:
Forrige uke var det godt å være i gang igjen! Jeg tilbakela 3 løpeøkter, 2 styrkeøkter og 1 spinning økt. Fantastisk å være i gang med slynge 45 min igjen med favoritt medlemmene mine! I tillegg var det utrolig kjekt å ha spinning på lørdag! Jeg har lyst å få tid til å ha mer spinning timer i året som er godt i gang allerede, det er jo såå kjekt!

Ukens lunsj:
Ble ingen forrige uke heller. Ukene flyr avsted og jeg erfarer stadig bort at dersom en ikke planlegger sklir det raskt ut. Noen andre som kjenner seg igjen?

Ukens tur:
Jeg fikk til 2 turer med min beste venn Maya før hun dro opp til Bergen igjen på fredagen. Jeg gleder meg allerede til å se henne igjen!

Ukens savn:
Jeg savnet helt klart min lille familie i helgen siden de var bortreist. Ellers savner jeg å henge ut med Gro, det er alt for lenge siden. Godt jeg ser henne allerede denne uken!

Ukens velvære:
Fredag var jeg nede hos Eva Massør som driver for seg selv i Jæren Sportssenter sine lokaler. Jeg testet ut det å ligge på Biomatte i 30 min. Utrolig deilig og energigivende å bare ligge på en matte!

Ukens måltid:
Kylling salaten jeg delte i forrige uke. I tillegg var det veldig god kveldsmat June lagte på jobb i helgen!

Ukens jentekveld:
Torsdag var det endelig litt Cathrine tid igjen. Det ble mye skravling og kvalitetstid sammen!

Ukens kjøp:
Ingen kjøp til meg selv i forrige uke. Satser på å finne noe på salg i denne uken. Jeg trenger faktisk en kjole til bryllup da jeg ikke har en passende med tanke på årstiden.

Ukens frustrasjon:
Været? Stormen som var natt til onsdag i forrige uke var helt grusom. Vi fikk rett å slett ikke sove siden vinden herjet, bosset låg spredt ut rundt i garsrommet vårt og haglet pisket hardt på rutene… I tillegg ble jeg ekstra frustrert over data tekniske problemer. Jeg er så lite tolmodig når det kommer til slike ting.

Ukens ryddeprosjekt:
Julen ble ryddet bort mandag i forrige uke. Det var ikke helt planlagt men jeg var hjemme med begge barna på grunn av planleggingsdag og da var det plutselig nede. Var på en måte godt å få det unnagjort selv om jeg syns det ble litt tomt i stuen nå i ettertid. I tillegg fikk jeg helt ryddedilla over meg på tirsdags ettermiddag og det gikk ut over Felix sitt rom. Jeg fikk sortert alle lekene hans og DET var en god følelse etterpå det!

Ukens kollegaer:
Tror jeg må få skryte litt av Bente på Jæren Sportssenter. Hun står på og tar nye oppgaver på strak arm. Vi er i en veldig spesiell situasjon nede på senteret og jeg merket godt sist uke at det er veldig godt og trygt å ha Bente der ♥ I tillegg må jeg trekke frem Tove og Brit Jane, ikke bare fordi de er så snille å lar meg sitte på hjem fra jobb, men også fordi de er så gode mennesker ♥

Ukens «prosjekt hjemme»:
Kosedyrehoder er hengt opp på det ene barnerommet og neste barnerom skal også få et dyrehode på veggen. Deler med dere når det er klart. Ellers har jeg begynt å tenke litt mer på å ferdig stille gjestedoen nede.

Ukens LykkeHarBlittStorJenteØyeblikk:
Lykke snakket med meg i forrige uke om å kjøpe topp/bh til henne. Etter vi hadde snakket litt om tema sa jeg at hun kunne få lov til å bruke noen av pengene hun fikk til jul dersom hun ønsket. Det ville hun. Da hun den ene kvelden tok på seg en bikinidel og brukte under genseren forstod jeg hvor  stort dette ønske virkelig var og jeg måtte ta meg selv i å syns at tiden går for fort. Den som var ute før kveldsvakt på fredag og kjøpe bhtopper til sin lille/store jente – det var meg. Hun ble SÅ stolt og takknemlig at det var nesten litt rørende ♥

Ukens kvalitetstid med mini:
Felix fikk en rolig uke i forrige uke på grunn av fridager og kveldsvakter. Han har kommet inn i sengen min for å kose og det har vært vedig hyggelig.

Ukens nyttårsfortsett for ungene:
Jeg snakket med ungene på søndagen før forrige uke skulle starte om hva jeg tenkte om ipad. Ungene har desverre fått sett alt for mye på ipad gjennom hele desember vil jeg si, men spesielt mye ble det i romjulen. Jeg forklarte dem at vi ikke trengte å ha faste regler men at de måtte bli flinkere til å akseptere når vi sa nei til ipad uten at det skulle bli sur stemning hjemme av den grunn. Utrolig nok gikk dette veldig fint hele uken. Så får vi se hvordan det går fremover da. Det hjelper hvertfall ingen dersom en ikke prøver å endre en uvane vil jeg si.

Ukens serie:
«Divorse» fristet meg da jeg bladde meg gjennom HBO. Jeg løp 2 økter til den serien og har bare sett de 2 første episodene, men det jeg har sett var veldig bra!

Ukens antrekk:
Ble bare tatt 2 bilder i forbifarten som vanlig. Men dere får hvertfall et lite inntrykk da 🙂

Ha en strålende mandag. Min mandag har gått med til jobb og svømming på hele familien. I kveld har vi gjort lekser og sett barnetv før det var legging av barna. Nå i kveld har jeg en løpedate med tredemøllen min etterfølgt av kjærestetid med mannen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.