Skip to content

Uke 2

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til en splitters ny uke! Det ble en treg ukesstart for min del men når jeg bare kom meg på jobb ble alt lettere. Jeg oppsummerer forrige uke i korte trekk.

Ukens opptur:
Er det lov å si lønningsdag? Haha. Det var ganske så skralt på konto dagen før lønn og det var en god følelse å få inn litt penger. Ellers var det en STOR opptur å endelig få snø i helgen ♥

Ukens nedtur:
At lille Felix var syk nesten hele uken stakkars.

Ukens familieaktivitet: 
Vi var ute mye i helgen for å leke i snøen, det var veldig hyggelig.

Ukens fine overraskelse: 
Søndag morgen var jeg trett og uopplagt. Jeg gikk ned på kjøkkenet for å finne frokost til meg og Felix da jeg kjendte en god lukt. På kjøkkenbenken blant alt rotet fra gårsdagen lå varme og nystekte rundstykker fra snille svigermor ♥

Ukens treninger:
Ble 4 relativt korte løpeøkter og 1 styrkeøkt.

Ukens lunsj:
Jeg og Rita hadde lunsj date på onsdag, såå hyggelig og endelig fikk vi det til ♥

Ukens kjøp:
I forrige uke måtte jeg innom en liten tur til på Simone for å se om det var noe igjen på salget. Jeg fant en digg dongri bukse til 40 % og ble veldig fornøyd!

Ukens ide:
2017 er året hvor jeg og flere av mine bestevenner blir 30 år. Jeg er derfor i full planlegging og idemuldring hva jeg skal finne på å gi til alle sammen. Først ut er Kathrine og jeg ble så glad da gaven min til henne satt i sist uke. Gleder meg til å gi gaven til henne ♥

Ukens cravings:
Smootihe og Atkins barer.

Ukens tur:
Veldig hyggelig lørdagstur sammen med Maren og jentene.

Ukens lekedate:
Søndag var vi på lekedate hos Christine og ungene, veldig kjekt å være sammen med dem igjen. Det slår meg hvor raskt tiden flyr når det går en stund mellom hver gang vi treffest.

Ukens spontane bomtur:
Fredag hadde jeg en fridag som jeg hadde planer om å bruke på en Stavanger tur. Felix var syk og ting ble ikke som først planlagt. Franki var også syk og jeg fikk det derfor over meg helt spontant å reise til Stavanger en rask tur midt på dagen. Det skulle vise seg å bli en bomtur, jeg fant absolutt ikke det jeg var på jakt etter. Helt bomtur var det nå helt ikke, jeg fikk kjøpt 3 års gaven til Felix som jeg vet han kommer til å elske!

Ukens nettshopping: 
Siden Stavangerturen ble en bomtur med tanke på hva jeg egentlig skulle ha ble det litt nettshopping. Jeg trenger nemlig en ny kjole til bryllup vi skal i nå til helgen. Jeg klikket hjem 3 kjoler som jeg fikk til 60%, 50 % og 40 %. Veldig fornøyd med det! Håper bare at alle blir like fine på som jeg ser for meg..

Ukens under planlegging:
Her i hus planlegger vi 3 års selskap som har tema : Spiderman! Felix forstår nå at det nærmer seg og kan nesten ikke vente til det hele skal skje til helgen. Nå har han personlig levert ut alle sine invitasjoner til vennene hans og han sprekker snart av glede over det som snart skal skje.

Ukens antrekk: 
Forrige uke ble ikke camera brukt for mye, av og til er det bare slik. Men et antrekk ble raskt knipset utenfor huset:

Ønsker alle en riktig fin ukesstart og fin mandagskveld videre.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.