Skip to content

Uke 3

Posted in Hverdagsliv

Da er uke 3 også tilbakelagt og en helt ny uke er i gang. Min forrige uke var svært hektisk med litt for mye på agendaen rett å slett. Oppsummeringen kommer under her.

Ukens opptur:
Jeg har fått student på jobb i forrige uke og tror virkelig det må være forrige ukens opptur. Hun er flink, pliktoppfyllende og glir rett inn som en av oss på jobb. Tommel opp!

Ukens nedtur:
Jeg hadde store planer om å lage noen flotte spiderman cupcakes på søndag. Da jeg innså hvor mye klokken faktisk var måtte jeg bare legge det prosjektet dødt da tiden gikk fra meg. Må legge til at det også var en stor nedtur å ikke få med meg Polly sin 30 års fest som var samtidig med bryllupet. Men det er nå slik at en kan ikke få med seg alt, det går bare ikke.

Ukens frustrasjon: 
BIL! Bil må man ha, det er klart. Men i løpet av min hektiske helg skal selvfølgelig bilen vår streike! Jeg ble så matt men heldigvis ordnet det seg i dag ser det ut til.

Ukens «hurra for kjærligheten»:
Bryllupet på lørdag var så fint, et nydelig brudepar! Hurra for kjærligheten og det å ta vare på hverandre i en hektisk hverdag ♥

Ukens treninger:
Ukens som gikk ble ikke helt som planlagt. Det ble 1 styrkeøkt  og 2 løpeturer. Satser på at denne uken gir rom for litt mer løping.

Ukens kjøp:
Jeg klikket hjem 3 kjoler på nett for 2 uker siden men siden de kom på fredag føles det som jeg kjøpte dem sist uke. Ellers gikk jeg til innkjøp av en ny krølltang!

Ukens oppstart:
Lørdagstoddlerne leker i Loen startet opp igjen med sitt 5 år! Hurra for det! Vi hadde familiedag, en liten giveaway fra Q meiriet og håndballøkt for de største barna. Hele 78 unger kom og det ble en helt topp oppstart! Vi holder åpent hver oddetall lørdag i Nye Loen mellom 09-10.30 dersom det skulle være av intersse!

Ukens cravings:
Smootihe!

Ukens kollega: 
ANE! Takk og lov for at den dama er tilbake! Det tok studenten min nøyaktig 20 minutter for å finne ut at du er et funn for Klokkarhagen og jeg kunne bare stolt bekrefte det. Så godt å ha deg tilbake, du har vært savnet! I LOVE YOU!

Ukens utfordring:
Tiden. Forrige uke hadde rett å slett for få timer totaltsett. Det ble noe litt for hektisk hele uken men toppet seg i helgen med oppstart av toddlerne, selskap og bryllup.

Ukens kjekkeste jentedag:
Jeg og Lykke hadde en jente/shopping dag på fredag ettermiddag/kveld. Veldig kjekt og jeg gleder meg virkelig til flere av dem.

Ukens høydepunkt:
Felix sin 3 års bursdag uten tvil! Han ble 3 år på søndag og har gledet seg sånn! Det ble en veldig fin dag tross at pappaen i huset måtte reise til sørlandet for å være håndballtrener. Vi fikk overrasket han med gaven vår søndagsmorgen og han var helt i fyr og flamme! Felix deltok aktivt i alle ledd av bursdagen sin og en kan trygt si at det var en svært stolt 3 åring som la seg både i går og i dag ♥

Ukens lunsj:
Ble ikke rom for noen lunsj i uken som gikk.

Ukens «det har jeg aldri gjort før»:
Det var Felix sin tur til å gå til tannlegen i forrige uke, noe som gikk over all forventning.

Ukens møte:
På jobb hadde vi et sykepleiermøte hvor hovedtema var sommerferien! Så nyttig, klokt og bra at det kommer så tidlig som i januar! Allerede nå er ferien satt og jeg er veldig fornøyd med hvordan det løste seg. Jeg er heldig som arbeider på en så flott plass som Klokkarhagen ♥

Ukens antrekk:
Jeg hadde flere «antrekk» som kunne vært tatt et bilde av i forrige uke men det ble liksom ikke rom/tid til det. Gro fikk tatt et bilde da rett før kveldsvakt på onsdag, da så jeg slik ut:

Lag deg en nydelig ukesstart!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.