Skip to content

Uke 4

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser og til en splitters ny uke. Vi starter ny uke med sykdom i huset men ellers er ting bra. Jeg oppsummerer uken som gikk under, enjoy 🙂

Ukens opptur:
3 års feiringen til Felix sammen med vennene hans på mandagen var en flott opptur da det var så kjekt å se på en SÅ glad og ikke minst fornøyd gutt! Men det er vel ikke mulig å unngå å nevne Norge sin semifinale under dette punktet..

Ukens nedtur:
Lille Felix ble syk natt til lørdag og da jeg kom hjem fra jobb på lørdagen forstod jeg raskt at julebordet ble avlyst for min del. Stakkers lille ♥

Ukens treninger:
Det ble 1 styrkeøkt og 2 løpeøkter. Jeg hadde planer om 2 til i løpet av helgen men det lot seg ikke gjøre siden Felix trengte Mammaen sin mer.

Ukens lunsj:
Torsdag var jeg på lunsj sammen med gode Kamilla. Vi feiret at hun endelig har fått sertfikatet, hurra! God lunsj som alltid på Kjøkkenet.

Ukens kollega:
Her må jeg trekke frem Gjertrud nok en gang! Den damen står på, er fleksibel, bretter opp armer og står på. I tillegg til å være et rivjern til å jobbe har hun en fantastisk tilnærming til pasientene. Tommel opp for den dama!

Ukens store øyeblikk:
Det må nok være Felix når han tok i mot sine venner + fikk gavene av dem. Han var så høy på livet og glad at han ikke helt visste hvor han skulle gjøre av seg. Den kvelden sovnet han 22.30, før det lå han bare å snakket og lo med seg selv i sengen! I dag, 1 uke etter bursdagen hans, snakker han fremdeles om alle som kom og hvor kjekt det var.

Ukens følelseladet berg og dalbane:
Fredagens semifinale! Da var jeg svett, utmattet, frustrert, glad, rørt og spent i hele kroppen på en gang. Er det mulig! FOR en kamp! Og for et lag. For en trener! For en keeper. For en Kaptein. Nei dere, det var så stort at jeg ikke helt forstod hva som skjedde da vi plutselig slo Kroatia med 3 (!!) mål.

Ukens me time:
Torsdag var det tid for frisørtime igjen. Ikke bare er det hyggelig å freshe opp håret, det er også veldig hyggelig å være hos frisøren min.

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg inn 2 ulike hårsprayer som jeg var gått tom for. Ellers kjøpte jeg en svart ramme til det siste bilde som skal henge opp på gjestetoalettet. Det tror jeg var det hele.

Ukens cravings:
Is kake og Kanelkake. Det blir alltid rester etter selskap på godt og vondt!

Ukens ønsker:
Jeg er på jakt etter en svart skinnjakke. Jeg kom over en fin på nettet i forrige uke men tørr liksom ikke bestille hjem uten å prøve først. Jeg vil den skal være tynn, matt og røff. Jeg får jakte litt mer aktivt neste gang jeg er ute i butikker. Kom gjerne med tips dersom du har funnet den perfekte skinnjakke!

Ukens serie:
The Night Of har vi startet å sett litt på, veldig spennende serie som en bare vil se «en til» av selv om klokken er alt for mye..

Ukens snakkis her hjemme:
Lykke har hatt veldig behov for bekreftelse etter at Felix har vært mye i fokus den siste tiden pga hans bursdag. Jeg har merket det både på all den kontakt hun søker og ikke minst på alle spørsmål hun stiller. Jeg har forsøkt etter beste evne å fortelle henne at vi er like glad i henne som lillebroren men at hun må forstå at han har fått litt mer oppmerksomhet nå i anledning hans bursdag. Jeg kjenner vell egentlig mest på hvor takknemlig jeg er for at hun snakker, tenker og reflekterer. Det er så god egenskap og jeg setter stor pris på alle samtalene jeg/vi har med henne ♥

Ukens antrekk:
Jeg tok meg litt i sammen å knipset noen bilder i forrige uke. Takk til alle som stiller opp for å ta bilder av meg. I forrige uke ble det Franki, Kamilla og May Hilde. Franki liker det vell mest av alle ♥

Min fridag i dag går til å pleie vesle Felix som er syk. Ellers skal jeg og Lykke på svømming i ettermiddag og jeg satser på å få til en løpeøkt i kveld. Håper uken deres har startet på best mulig vis. Vi skrives ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kamilla
  Kamilla

  Takk for en kjempe kjekke lunsj😀👏🏽

  1. februar 2017
  |Reply
  • Burde vi gjøre igjen ja 🙂 Klem

   1. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.