Skip to content

Uke 52

Posted in Hverdagsliv

Årets siste uke er et kapitel, vi er nå inne i et helt nytt år som vi kan fylle med mye fint. Jeg startet med å oppsumere forrige uke i korte trekk.

Ukens opptur:
Definitivt å få mannen i hus hjem i igjen.

Ukens nedtur:
At Lykke og Franki fikk omgangssyken.

Ukens høydepunkt:
Lørdagsmorgen når ungene kom oppi sengen vår for å kysse og klemme pappaen sin i hjel. Jeg skulle ut å løpe med en hel gjeng klokken 10.00 som var avtalt, jeg hadde mest lyst å bare ligge i sengen å se all gjensynsglede i stedet for å løpe.

Ukens måltid:
Nyttårsmåltidet hos Malin og Atle, oh my! Jeg tror jeg snakker for alle at vi ble stapp mette fordi det var så sinnsykt god mat!

Ukens søteste «mamma+Felix» øyeblikk:
Vi har snudd litt på døgnet den siste uken, spesielt etter nyttår. Felix kom snikende inn til meg en morgen og la seg i sengen for å hørre om det var morgen. Vi lå å koste litt før vi skulle til å stå opp. Lille Felix stryker meg på kinnet og sier: «Du er best mamma». Smelt ♥

Ukens treninger:
Slynge 30 min + 2 løpeøkter. Det var faktisk ganske så deilig å roe litt ned i forrige uke.

Ukens gjensyn:
Veldig kjekt å se Nathalie og Espen igjen siden jeg ikke ser dem så ofte som jeg ønsker.

Ukens lunsj:
Ble ingen lunsj i forrige uke.

Ukens rampestrek:
Søndag kveld satt jeg å skrev på macen min i stuen. Jeg skvatt av et stort smell utenfor og forstod raskt at det var en sprengt postkasse. I det jeg så ut av vinduet såg jeg så vidt 5 ungdommer og hvilken veg de sprang. Jeg ble så forbannet at jeg hev meg rundt for å løpe etter dem. Jeg klarte desverre ikke å ta dem igjen siden de hadde sykler og eletriske sparkesykkler. Men gud jeg skulle gitt dem en real snakk om at slik gjør man bare ikke! Det var naboen sin postkasse som desverre ble helt ødelagt.

Ukens film:
Nothing Hill!

Ukens serie:
Ikke sett noen serie.

Ukens savn:
Meg og Lykke har virkelig savnet Snøfall. Vi har også selvfølgelig savnet Franki hele uken.

Ukens aktivitet:
Vi har spilt mye spill sammen, det har vært så kjekt!

Ukens cravings:
Julekaker og chips.

Ukens kjøp:
Nyttårskjolen jeg viste dere i et tidligere innlegg. Så fornøyd med den!

Ukens kollega:
Karin! Jeg setter så stor pris på å arbeide med deg Karin siden alt flyter så fint når vi er på vakt. Jeg slapper av meg at du er selvgående, tar ansvar og er ikke redd for å ta i et tak eller flere. Ditt gode humør setter jeg også veldig pris på og trivest veldig godt i ditt selskap. Digger deg!

Ukens bloggtanker:
Jeg kommer til å endre litt på mine faste innlegg i 2017. Min faste treningsspalte på søndager kommer jeg ikke til å være så fast på lenger. Dette har sammenheng med at jeg ikke ønsker å ha noe hengende over meg som jeg «må» gjøre, vil heller de innleggene skal komme når jeg har tid/lyst til det. Det kommer til å bli skrevet mye om treningsglede i 2017 på bloggen, men ikke fast hver søndag. Mine mandagsinnlegg fortsetter jeg med 🙂

Ukens antrekk:

Ønsker deg en fin mandagskveld videre. Håper det nye året har startet på beste vis for deg. Her i hus har jeg hatt en fridag som har blitt flittig brukt. Julen er ryddet ut og jeg har fått unnagjort en del praktiske gjøremål som har ligget å ventet. Jeg har brukte store deler av kvelden min på å lage et splitters nytt treningsprogram til slyngetimen min i morgen – jeg gleder meg!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Oi, tusen takk, Beate!:) kjekt å hørra! Galljilt å få jobba me deg, me e et godt team 😀

  3. januar 2017
  |Reply
  • Ta det til deg, du fortjener skryt 🙂 Klem

   6. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.