Skip to content

Tips: Heng opp bilder uten å etterlate merke i gipsveggen!

Posted in Beate Tipser, and Interiør

God onsdag! Jeg er nok ikke alene om å syns det er kjedelig å lage unødvendige hull i gipsveggene. I dag deler jeg et supert tips som gjør at du kan henge opp bilder uten å etterlatte hull i veggen!

Vi har nylig dekorert veggen bak gjestetoalettet med bilder som dere vet. For å unngå gipsplugger, kroker og andre opphengsmatriale som etterlater seg hull i veggen har vi brukt: knappenåler! Ja det stemmer, vi har hengt opp alle bildene på veggen over med knappenåler!

Valgte svart knappenål siden veggen er svart. Finn rett sted og bruk hammeren forsiktig.

Knappenålen over har jeg tatt ut og en kan ikke se «hullet» etter den. Helt genialt!

Knappenålene kjøpte jeg billig på Europris dersom noen skulle lure på det. Dette tipset fikk jeg av Kamilla som fikk det gjennom en vennine av henne igjen. Det er med andre ord ikke min ide, men jeg syns den var så genial at jeg ville dele den med dere.

Vi holder på å endrer litt på Felix sitt rom i disse dager og skal straks gå i gang med å henge opp dekor/bilder på hans vegg. Tyngre bilder/gjenstander må selvfølgelig henges opp på annet vis enn med knappenåler, men lettere bilder og gjenstander skal vi henge opp med nåler.

Håper dette var et nyttig tips, nå trenger du hvertfall ikke være livredd for gipsveggen din på samme måte som før. Takk Kamilla for supert tips!


Det er onsdag og jeg skal straks gå i gang med ukens 2. treningsøkt. I dag skal jeg løpe lange bakkeintervaller på tredemøllen mens jeg ser på serie. Serien jeg løper til nå er: The Night of, utrolig spennende! Å se på serie mens jeg løper gjør automatisk at tiden går enda fortere. Etter løpeturen kommer Lykke hjem og det er tid for lunsj og lekser sammen med henne. Liker onsdager jeg! I kveld er det moteshow på jobb, vi viser klær fra 50, 60 og 70 tallet samt brudekjoler fra flere tiår tilbake. Jeg skal vise frem 4 ulike antrekk og skal ta med kamera slik at jeg får knipset noen bilder. Håper dere får en fin onsdag tross litt surt vær, det er i det minste lysere om morgenen nå og det gjør meg glad!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Kamilla
    Kamilla

    Bare jilt😃💕👏🏽

    23. februar 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.