Skip to content

Blåmandag og nytt glis for noen dager

Posted in Hverdagsliv

God mandag, håper deres mandag har startet bedre en min for å si det slik. Sykdom, leiebil og mer sykdom er vårs start på uken.

Dette er en type mandag som jeg må jobbe litt ekstra med meg selv for å klare å tenke positivt. Stort sett klarer jeg det men i dag skal jeg innrømme at det ikke er like lett. Jeg har blitt litt oppgitt av denne dagen frem til nå og håper vel egentlig bare at uflaksen snur så fort som mulig.

Dagen startet med en fortsatt syk Felix så jeg er hjemme med sykt barn i dag også. Gud som jeg savner jobb, rutiner og hverdagen nå! Heldigvis er Felix endelig feberfri i dag og begynt å ta til seg litt mat. Nå snur det for hans del håper jeg ♥

Jeg våknet opp med snue, tett i hode og rennende øyne, bah! Håper det går over like fort som det kom. I takt med at Felix er i noe bedring i dag syns jeg at han fortjente en opptur etter så mange dager sengeliggende. Jeg spurte om han ville bytte en Lego pakke han fikk til bursdagen sin om til Duplo (han hadde fått lego for 8-14 år som han desverre ikke har gleden av helt enda). Det ville han. Jeg hev meg i joggedressen og i det vi rygget inn i parkeingslommen jeg hadde sett meg ut smalt det! Jeg forstod ingenting, jeg var helt sikker på at jeg ikke hadde krasjet da jeg hadde god margin over alt. Jeg stoppet bilen, gikk ut for å se om noe var knekket løst under bilen. Med et raskt og lite bilvett syn såg jeg ingenting som var galt. Vi parkerte og gikk inn på Mega.

Felix velgte seg ut en flott Duplo eske og var storfornøyd med byttehandelen sin. Jeg startet bilen og svingte ut av parkeringslommen vår og da kom lyden tilbake. For hver sving lagte det en veldig lyd og jeg forstod raskt at jeg ikke kunne kjøre hjem. Jeg forsøkte å svinge minst mulig på vegen ned til T. Høyland Bilverkstad, jeg forstod raskt at det var når jeg svingte at lydene kom. Blide Jorunn som jobber i skranken er alltid hyggelig og behjelpelig og bad meg sitte ned til Terje kom. Det tok han nøyaktig 2 sekunder for å se at venstre fjør var knukket rett av!

5 min etterpå kjørte jeg hjem med leiebilen og måtte bare le litt. Mannen fikk tilsendt bilde av den fine leiebilen og svarte umiddelbart: «kæ nå???».

Likevel nå kort tid etterpå klarer jeg å tenke positivt. Heldigvis skjedde dette nå på dagtid mens bilverkstedet enda var åpent. Heldigvis finnes det hjelp å få og ikke minst tilbud om leiebil. Heldigvis var det ikke noe mer alvorlig en en fjør. Der og da føles det alltid litt håpløst men når en bare tenker seg om blir det aller mest vi møter på bagateller.

Lag deg en fin mandag, det skal jeg forsøke å gjøre ♥ Titt gjerne innom bloggen min senere i dag også, da kommer min faste mandagsspalte. Vi ses seinare!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.