Skip to content

CottegeCheese Brød

Posted in Kosthold

En av mine mest leste oppskrifter er uten tvil cottegecheese rundstykkene som jeg spiser daglig. Nå deler jeg oppskriften på brødet som er minst like godt om ikke bare enda saftigere!

I fare for å gjenta meg selv men jeg liker å spise sunn og næringsrik mat uten at det tar opp alt for mye tid i en hektisk hverdag. Det er en av hovedgrunnene til at jeg virkelig elsker cottegecheese rundstykkene så godt! Oppskriften på rundtstykke finner du her.  De smaker veldig godt, saftige, sunne og holder deg mett lenge. Jeg kom over den samme oppskriften som rundstykkene på Lene Orvik sin blogg, bare at hun hadde laget brød i stedet for. (NB: Hverken brød eller rundstykkene smaker cottege cheese.)Jeg har nå laget det 2 ganger allerede og er imponert over flere ting:

 • Det tar maks 2 minutter å lage utenom steketiden
 • Det er veldig saftig
 • Det metter veldig godt samtidig som det holder deg mett lenge
 • Det smaker såå godt og danker helt klart ut alle andre brød jeg har smakt.
 • Du trenger bare 4 ingredienser!

Oppskriften på dette brødet:

 • 1 stort beger Cottege Cheese
 • 4 egg
 • 2-3 ts bakepulver
 • 400g havregryn

Slik gjør du:

 • Miks cottege cheese, bakepulver og egg med stavmikser
 • Tilsett havregryn og rør sammen.
 • Kle en brødform med bakepapir og fyll oppi.
 • Strø litt havsalt på toppen og sett på rist i midt i ovnen.
 • Stekes i 25 min på 210g varmluft.

Dette brødet må du prøve, det er såå godt! Havsaltet på toppen gjør brødet ekstra digg. Nei dette var så godt at det blir å finne ofte her i hus. Håper lørdagen deres har vært fin og at kvelden du har foran deg blir bra. Vi blogges plutselig ♥

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Glede meg t å prøve 😘😋

  11. februar 2017
  |Reply
 2. lena
  lena

  Såg godt ut😀he du pålegg på dæ eller bruke til supper osv??😉

  12. februar 2017
  |Reply
  • Veeeldig godt! Jatakk begge deler faktisk Lena. Helt nystekt er det best med bare smør på og kan da brukest til supper og hva som helst. Jeg spiste det i dag på jobb og hadde pålegg på, like godt det 🙂

   12. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.