Skip to content

Dessert: Smuldrepai

Posted in Kosthold

GOD fredag til deg som titter innom bloggen min i dag. I går hadde jeg forening her hjemme og serverte en svært god dessert. Paien lager du på under 5 min, stort pluss i en travel hverdag ♥

Det slår aldri feil at jeg får litt mangel på tid når jeg skal ha forening hjemme og dette har sammenheng med at livet vårt er aktivt på alle plan. For min del er det derfor helt avgjørende å lage mat som både smaker godt men som enten kan lages klar på forhånd eller er relativ rask å lage. I går serverte jeg derfor smuldrepai til dessert og det slo meg ganske raskt hvor genial denne er til typisk foreningsdessert. Dette er så enkelt, kan forbredes på forhånd og smaker himmelsk! Håper du vil teste denne ut, kanskje allerede til helgen?

 1. Legg 1 pk skogsbærblanding rett fra fryseren oppi en paiform.
 2. Legg over ferdig kjøpt gul krem
 3. Legg over smuldredeigen
 4. Stekes på 200g nederst i ovnen på en rist i 30 min ca.

Smuldredeigen: 

1 kopp havregryn
1 kopp sukker
1 kopp mel
1 kopp smeltet smør
1 ts bakepulver
1 egg.

Bland det hele sammen og legg over bær + krem som vist over.

Tips:
Lag gjerne klar alt sammen og sett i kjøleskapet frem til du skal steke den.

Serveres varm sammen med vaniljeis.

NYT ♥

Håper helgen deres starter på beste vis. God helg ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Den såg goe ud, må prøva!:)
  God helg:)

  3. februar 2017
  |Reply
  • Så kjekt, ja det må du 🙂 God helg 🙂

   3. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.