Skip to content

Før/etter: Gjestetoalettet

Posted in Interiør

God solfylte onsdag! Endelig har vi ferdigstilt gjestetoalettet vårt og jeg kan vise dere resultatet.

Det begynner å bli en stund siden jeg hev meg på dette prosjektet som skulle være et lite prosjekt. Etter at jeg gikk i gang viste det seg at jeg måtte male om hele rommet for å så begynne med blanke ark. Gjestetoalettet vårt så slik ut før:

Jeg rev tapeten helt spontant en fredagskveld når Franki var bortreist. Det viste seg at jeg ble stående her inne mer eller mindre hele helgen for å sparkle, male 2 strøk på alle vegger. Først når alt var hvit å rent igjen fikk jeg for meg å legge til et sort element for å bryte det lyse. Da ble det slik:

Dette er et lite gjestedo slik at det å ta bilder her inne er en utfordring med tanke på plass og lys. Likevel får dere hvertfall et innblikk. I går ferdigstilte vi bildeveggen og da jeg hadde hengt opp alle bilder var jeg ikke helt overbevist om at det var helt ferdig. Jeg fant derfor malekosten og malte videre på den sorte «firkanten» min og syns det ble så mye finere!

Ved å male litt over på den andre veggen også følte jeg at det ble helt ferdig og jeg er veldig fornøyd. Viser litt mer bilder under:

Så hva syns dere? Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syns. Ellers vil jeg ønske dere alle en riktig fin onsdag videre. Stor klem

Beate

Blogglistenhits

12 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjempe fint Beate!!😊Du er jammen flink. Ha ei fin kveldsvakt 😊

  8. februar 2017
  |Reply
 2. Lise
  Lise

  Wow! Det ble knalltøft! Mye finere når du malte over på den andre veggen slik du fikk med hjørne også👌🏼 Ha en fortsatt fin dag kreative, flinke deg Beate😊

  8. februar 2017
  |Reply
  • Lise
   Lise

   Likte forresten dorullholderen skikkelig godt! Kan jeg spørre hvor den er fra?🙈

   8. februar 2017
   |Reply
   • Royal Design nettbuttikk 🙂

    9. februar 2017
    |Reply
  • Så kjekt at du og likte at jeg malte over hjørne, ble liksom noe helt nytt men også mye finere enn visst jeg ikke hadde gjort det. Takk for fine ord Lise 🙂

   9. februar 2017
   |Reply
 3. Tone
  Tone

  Det ble knallbra Beate! DU er bra 🙂

  8. februar 2017
  |Reply
  • Så kjekt du likte det Tone 🙂 TAKK, i like så 🙂

   9. februar 2017
   |Reply
 4. Maria
  Maria

  Kult når du malte litt ekstra ja, ga liksom siste finishen på det! 😁

  10. februar 2017
  |Reply
  • Jilt du likte deg 🙂

   10. februar 2017
   |Reply
 5. Valborg
  Valborg

  Så fint det blei!👌🏼😄

  10. februar 2017
  |Reply
  • Så kjekt du likte det, veldig fornøyd selv 🙂 Klem

   10. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.