Skip to content

Happy Friday!

Posted in Hverdagsliv

Endelig føles det som hverdagen har blitt normalisert og det føles så godt å ta helg nå. Håper dere har en fin helg foran dere uansett hvilke planer.

Felix er endelig frisk, det tok bare 13 dager! Stakkers lille ♥ Lykke ble syk onsdag men satser på at det verste er over nå, hun virket hvertfall mye bedre nå ikveld. Franki har vært hjemme de 2 siste dagene og det har vært så godt for meg å være tilbake på jobb igjen. Kjenne på den fine hverdagen. Snakke sammen med de beste kollegaene, gjøre verdens beste jobb og ikke minst ha normal døgnrytme. Jeg har endelig kommet ajour med søvn og det føles så digg!

Jeg må få takke dere alle for fine kommentarer her inne på bloggen i det siste. Det setter jeg veldig stor pris på samtidig som det gir meg veldig mye motivasjon for å være kreativ for å lage varierte innlegg til dere. Så takk til alle dere fine som legger igjen et lite spor her.

Vår helg ser fin og innholdsrik ut. Franki og guttene hans skal spille håndballkamper hele helgen i Nye Loen, det er noe jeg vil få med meg. Ellers skal jeg bort til G – Sport Klepp for å forbrede et kjekt innlegg som kommer her på bloggen i løpet av neste uke. I morgen ettermiddag skal jeg krølle håret til vakre Bergitte som nylig ble 18 år og skal ha stor feiring. Søndag blir det en langtur tidlig på morgenen før mannen må avgårde i hallen for kamp. Søndagkveld tilbringes på jobb da jeg har noen vakter jeg må arbeide inn.

Jeg ville egentlig bare titte innom for å ønske dere en fin helg. Titt gjerne innom her i morgen, da deler jeg en ny oppskrift med dere. Ha en fin fredagskveld videre så ses vi plutselig.

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  God helg!😁 her venter det kveldsvakt, fri morgen da 😊

  11. februar 2017
  |Reply
  • God kveldsvakt og fri i morgen 🙂

   11. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.