Skip to content

Hodepine, snill svigermor og venninelunsj!

Posted in Hverdagsliv

God torsdag dere og hei fra meg noe senere enn planlagt. Min dag startet noe redusert men har endt opp med å bli fin likevel.

Jeg har fri i dag siden jeg går mot arbeidshelg. Desverre våknet jeg opp med hodepine og ble nødt for å legge meg igjen etter at jeg hadde fått Felix på plass i barnehagen. Min planlagte løpetur utgikk derfor og det er jeg veldig glad for nå. Hodet kjennes bedre ut nå ikveld og jeg tolker dette som at kroppen min trengte en rolig dag til å hente seg litt inn. Noe av det beste jeg vet på slike dager er å blant annet gå en luftetur i nydelige omgivelser som f.eks nede på Refsnes.

Vi har så nydelige omgivelser like i nærheten av hvor vi bor at det er synd at de ikke brukes flittigere av meg blant annet. Note to my self: Bruk jærstrendene oftere!

Etter en liten hvil i dag kom min gode vennine Gro på besøk. Hun hadde medbragt lunsjbox fra Kjøkkenet og det kunne ikke passet bedre! Sofahygge og kvalitetstid med gode venniner var så digg i dag, nok en fordel med turnuslivet. Ellers må jeg få skryte av svigermor som kom på døren med rosebukett bare for å være grei, jeg ble så glad! Alltid ekstra kjekt når en absolutt ikke forventer det.

I ettermiddag har vi vært nede i Nye Loen for håndballtrening til jente 6 år. Like etter håndballtreningen var jeg nede hos gode Catrine som fyller 31 år i dag. Tenk at det allerede er 1 år siden hun hadde bursdag forrige gang, tiden går så fort! Gratulera nok en gang med dagen vennen min ♥

Kvelden min skal kun brukes til å slappe av og lade opp til en aktiv dag i morgen. I morgen tidlig skal jeg nemlig løpe opp til Moi Sendaren, jeg trenger å løpe bakker/terreng!  Håper dere har det fin og har en fin torsdagskveld forann dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Lykke til opp Moi sendaren✌ syns det er tungt nok å gå opp ✌ alltid kjekt med blomster ❤
  Ha en fortsatt fin uke 😁

  16. februar 2017
  |Reply
  • Takk, blir spennande det 🙂 Ha en fin fredag 🙂

   17. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.