Skip to content

La barna ta del i å gi andre hverdagsgleder!

Posted in Hverdagsliv

God søndag og hei til deg som leser! I dag har vi endelig fått tid til å bake cookies som Lykke har hatt lyst til en liten stund. Vi dobblet oppskriften slik at andre også kunne få gleden av dem ♥

Jeg har så lenge jeg kan huske hatt enorm glede av å glede andre. Små hverdagsgleder, trenger ikke være noe stort i det hele tatt. Lykke har lånt hjem kokebøker for barn i flere uker nå og først i dag tok vi saken i våre hender. Vi dobblet like gjerne oppskriften slik at vi kunne nyte noen selv å gi bort noen. Lykke fikk velge hvem hun ville glede i dag og da valgte hun 3 ulike nabohus. Jeg og Lykke har derfor vært ute i kveld med hjemmelaget cookies til forhåpentligvis glade barn. Noen var hjemme mens andre måtte vi legge på trappen.

Det er så viktig syns jeg å lære de små at vi kan glede andre ved små hverdagsglimt som dette. Lykke syns det er stor stas når vi pakket inn kjeksene i fine poser og skrev navn på dem. Dersom noen vil ha oppskriften på cookiene er det bare å kommentere under i dette innlegget så skal jeg legge den ut.

Ellers er Felix fortsatt syk stakkers, han har pådratt seg en bronkitt og er en ekte tøffing må jeg si om dagen. Jeg håper snart pencillinen hjelper han slik at han sakte men sikkert kommer seg til hektene igjen. Helgen vår har med andre ord bestått av å være hjemme å pleie han stakkers. Håper dere er friske og raske, sykdom er ikke kjekt, hvertfall ikke når det sitter såå lenge i! Ønsker dere alle en finfin søndagskveld og ny ukesstart i morgen. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Allti kjekt når du dele oppskrifte:)

  6. februar 2017
  |Reply
  • Så kjekt Karin, da skal jeg få lagt ut oppskiften av dem, må lage dem en gang til først siden de allerede er borte. Farlig gode!!

   7. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.