Skip to content

#Løpforthea Januar 2017

Posted in Treningsglede

Nok en måned med løp for Thea er over og det er i dag dagen for å føre over antall km i kroner. Pengene går til Theas Minnefond som går direkte til kreftforeningen.

Intiativtaker Trude Håland utfordret til at januar 2017 skulle bli en ny løpemåned hvor hver km ble omgjort til kroner som gikk til en god sak. I september var første gang hun startet dette unike tiltaket og nå for 2. gang i januar.

I september 2016 var jeg fortsatt høy på andrenalin etter å ha fullført mitt aller første halvmaraton under målsettning. Da september kom var jeg supermotivert for en ny utfordring. Jeg gikk all in for #løpforthea og bokførte meg 321km! Evalueringen min kort tid etterpå var at det ble for mye og kroppen var rett å slett sliten.

Gjennom hele oktober og store deler av november var ikke den store løpegleden der, hadde jeg rett å slett løpt meg lei? Litt etter litt kom løpegleden igjen og det var en god følelse. Desember ble en god løpemåned for meg og jeg følte meg klar igjen til å delta på ny runde med #løpforthea. Jeg sa til Catrine at jeg var nødt for min egen del å sette et langt laverer mål for å ikke gå på en smell. Jeg satte som mål å løpe 100km i løpet av januar.

Nå som januar er over kan jeg loggføre 83 km og sier meg fornøyd med det. Januar har vært en lite motiverende måned til å løpe ute, det har derfor blitt tredemøllen for det meste. Jeg husker det samme skjedde i fjor, januar og meg er ikke helt venner når det kommer til løping ute. Så da ble det 83 kroner som jeg nå skal føre over til Theas Minnefond. Klart jeg kunne løpt mer men jeg velger å si meg fornøyd med det og se fremover til en ny løpemåned fremfor å bruke energi på at jeg kunne løpt mer. Vær fornøyd med det du får til fremfor å dra deg selv ned fordi det ikke ble helt som planlagt. Til syvende sist konkurerer du ikke med noen andre enn deg selv. Vær snill med deg selv og aksepter at vi har gode og dårlige treningsperider. Slik er bare livet. Nå satser jeg på at februar blir en god løpemåned for min del.

Håper dere får en frisk ondag, jeg gleder meg virkelig til å komme meg på jobb i kveld og ta en liten pause fra feber, snue, hosting og det som følger med syke barn. Vi blogges plutselig ♥

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Silje
  Silje

  Hadde vært gøy med et innlegg om løpetights/løpesko! Føler du har hatt et slikt innlegg før, men hadde vært kjekt med en oppdatering når du løper så mye 🙂

  1. februar 2017
  |Reply
  • Hei Silje og takk for innspill. Det skal jeg forsøke å få til 🙂 Ha en fin kveld videre 🙂

   1. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.