Skip to content

Lysefjorden Inn Ultramaraton 62km

Posted in Treningsglede

God torsdagskveld. I dag kan jeg fortelle dere at jeg har gjort noe svært sprøtt og vilt: Jeg har fått plass på startstreken til Lysefjorden Inn UltraMaraton 17 juni i sommer!

Jeg hadde som mål i januar at jeg skulle klare å bestemme meg for hva jeg skulle løpe i Stavanger dette året, skulle jeg gå for helmaraton eller kjøre mer safe på enda en halvmaraton? Jeg har ikke klart å ta stilling til det og kan egentlig ikke forklare hvorfor. Nå er jeg plutselig påmeldt Ultramaraton i stedet!

Jeg skrev om dette på mandag under «ukens skjebnevalg». Jeg satt meg på ventelisten til Lysefjorden Inn Ultramaraton helt uten å tenke meg helt om hva jeg gjorde. Jeg valgte også å være så tøff å si høyt at jeg skulle løpe dersom jeg fikk plass. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg trodde ikke det kom til å bli plass.

Bare 2 dager etter at jeg sendte forespørsel om å bli satt på ventelisten fikk jeg mail. «Du har fått plass i Lysefjorden Ultra Maraton». Jeg ble helt svett, matt og tenkte hva i alle dager har jeg gjort nå. Jeg har virkelig meldt meg på noe som både er svært krevende, utfordrende og ikke minst nytt for meg. Nå må jeg virkelig ut å løpe i terreng, bakker og øke langturene min betraktelig.

Det var i går jeg mottok mailen om at jeg har fått plass. Jeg har med andre ord fått 1 døgn på meg til å tenke på dette og føler meg helt crazy. Samtidig så kjenner jeg på en enorm motivasjon for å forbrede kroppen og ikke minst hodet mitt best mulig frem til 17 juni. Jeg har løpt bakkeintervaller på tredemøllen min i kveld og skal innrømme at det var knall hardt! Likevel er jeg super motivert nettopp fordi jeg bare kan bli bedre og bedre med riktig trening.

Jeg har lest lite å ingenting om selve løpet. Jeg aner ikke hva som venter meg egentlig. Jeg vet at jeg skal løpe 62km og at det totalt er 2500 høydemeter på turen. Jeg vet at makstiden jeg får lov til å bruke er 14,5 time. Hva mitt mål er: Å klare å gjennomføre! Det vil si: Jeg SKAL gjennomføre, noe annet er ikke aktuelt.

Jeg er super motivert og gleder meg til å ta dere med på denne reisen også. Håper dere gleder dere til å følge meg på veien til dette store løpet. Liker du å løpe kan jeg virkelig anbefale deg å melde deg på et løp. Om det er 5 km, 10 km eller maraton som er aktuelt for deg må du kjenne på. Det som er helt sikkert uavhengig distanse: du vil øke din motivasjon for å løpe betydelig!

Ha en fin torsdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Maria
  Maria

  Fytti! Du er sprek! 👌 virkelig! Det er langt, kjenner at jeg svetter her for deg, bare for å tenke på det😂

  10. februar 2017
  |Reply
  • TAKK! Så jilt at du backer meg opp. Gleder meg til forbredelsene og ikke minst en ny stor utfordring. God helg kjære gode deg 🙂

   10. februar 2017
   |Reply
 2. Liv-Gro
  Liv-Gro

  Wow! Du æ råe!:-D

  10. februar 2017
  |Reply
  • TAKK Liv Gro! 🙂

   10. februar 2017
   |Reply
 3. Lise
  Lise

  Wow! Så tøft, Beate! Du imponerer stadig! Heier på deg👏🏼😄

  10. februar 2017
  |Reply
  • Takk vennen! Jilt du heier på meg, trenger det nå 🙂

   10. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.