Skip to content

Mitt beste tips når det kommer til krøller!

Posted in Beate Tipser, and Skjønnhet & Velvære

Hei torsdag! Her forleden var det ei dame som satte så stor pris på mitt triks når det kommer til hvordan krøller holder seg fine i stritt hår. Tenkte derfor det kunne være til nytte for noen andre også, så her kommer mitt beste triks/tips.

Da jeg giftet meg i 2013 var jeg helt bestemt, jeg skulle ha krøller og det meste av håret skulle henge ned. Jeg har veldig stritt hår og det føltes nesten som et umulig prosjekt å klare å finne noe som kunne sitte mer en 1 time i mitt hår. Jeg og min svigerrinne Mette Eilen forsøkte det aller meste men til og med hun ble oppgitt fordi håret mitt bare ble stritt igjen.

Jeg har prøvt x antall produkter fra flere levrandører som alle lover at krøllene skal sitte. Jeg har forsøkt varmeruller, vanlige ruller og jeg har også forsøkt rundbørsting før krølling. Det som uten tvil sitter best i mitt hår er krøller laget med krølltang. Til tynnere krølltang til bedre har krøllene sittet og dette er jo ganske naturlig.

Da vi nesten holdt på å gi opp og vurdere andre frisyrer til min bryllupsdag kom jeg over et FANTASTISKT produkt fra Sebastian. Det heter Sebastian Shine Define og ser slik ut:

Jeg kan ikke få skryte nok av denne sprayen faktisk, den er det eneste som holder på mine krøller. Denne selges blant annet i Nikita kjeden på M44 dersom noen skulle lure, Nærbø har den ingen steder. Helt enkelt hvordan jeg går frem når jeg krøller håret mitt:

 1. Utgangspunktet bør være 1-2 gammelt hår, altså ikke dysjet samme dagen.
 2. Grei håret godt og del inn i seksjoner. Jeg deler inn i 3, nedenfra og oppover.
 3. Ta en liten posjon med hår, spray den med Sebastian Shine Define for så å greie gjennom med en liten kam.
 4. Krølltang med klype: Start ytterst å la litt hår stikke ut, krøll deretter oppover.
 5. Forsøk å hold krølltangen mest mulig loddrett.
 6. Hold i ca 10 sekunder, avhengig av hvor varm krølltang du bruker.
 7. Rull ut før du åpner å slipper krøllen.
 8. Gjenta over alt nede før du tar seksjonen i midten og gjør på samme vis.
 9. Ta det øverste håret til slutt.
 10. Etter at alt hår er krøller grer du forsiktig gjennom krøllene med hendene for å få en mer naturlig look.
 11. Spray godt med en sterk hold spray, denne på bilde er jeg veldig godt fornøyd med!

Håper dette var et godt tips for noen av mine kjekke lesere ♥

Ha en nydelig kveld!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.