Skip to content

Moteshow på Klokkarhagen!

Posted in Hverdagsliv

God torsdagskveld! I går var det moteshow på jobb hvor vi viste 50, 60, 70 tallet og brudekjoler gjennom flere tiår, gud så gøy det var!

Det er vår leder Tove Dubland som nok en gang drar i gang med sine kreative evner. Klær tilbake i tid bringer minner, gir glede og ikke minst underholder i en ellers vanlig hverdag. I går kveld var det nok en gang festlig stemning på Klokkarhagen og anledningen var moteshow. Jærbladet har allerede saken ute på nettsiden og jeg tipper det kommer noen bilder i morgendagens avis også.

Se DEN brudekjolen over da dere? Damen som giftet seg i akuratt denne kjolen, de skoene og det brudesløret satt i salen og fikk med seg dette showet, det var ekstra kjekt! Denne kjolen var en drøm å gå og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve å gå brud hele to ganger i mitt liv!

Det ligger mye jobb bak slike arrengment som dette men det er så verdt det når en opplever så mange fine øyeblikk på en gang. Store og små kom for å se på showet og ekstra kjekt er det når det gir tilskuerene så mye glede. Veldig bra jobba Tove Dubland og resten av crewet på Klokkarhagen! Takk igjen til deg Valborg som tok bilder innimellom all påkledning og rydding!


Det er kveld og jeg skal snart opp å løpe noen kilometer på møllen min. Ellers satser jeg på å rekke å pakke litt før det er tid for å finne sengen. Vi reiser nemlig bort for helgen alle 4 og det blir så fint. Vi skrives plutselig. Ha en fin torsdagskveld videre.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Fine Beate 😘

  23. februar 2017
  |Reply
 2. Valborg
  Valborg

  Va bare kjekt å hjelpa!😄
  Ha ei fine helg!

  25. februar 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.