Skip to content

Store toddler & lille toddler!

Posted in Beate Tipser

Lørdagstoddlerne leker i Loen har vært til glede for store og små i over 5 år. Vi syns det er så kjekt å samle barna i nærområdet til lek og morro, og forsøker nå å utvide tilbudet!

Vi har i alle år hatt en øvre aldergrense på 4 år og holdt på det. Dette har vært nødvendig for å kunne bevare småbarna sine behov. Vi ser jo at familiedagene er veldig populære og ønsker derfor legge til rette slik at hele familien kan komme ned på lek. Vi ønkser å forsøke frem mot sommeren å ha «Store Toddler» inne i Næbøhallen mens «Lille Toddler» foregår som vanlig i Nye Loen.

I Nærbøhallen vil vi legge vekt på mer organisert lek og håper at foreldre er tilgjengelige dersom vi trenger flere voksne til å organisere en lek/idrett. Vi har mange muligheter og vi kommer i første omgang til å lytte til hva barna har mest lyst til når det kommer til de største barna.

Vi håper under dette prøveprosjektet at voksne er flinke til å følge med sitt «store» barn at det ikke begrenser leken for de aller minste, vi ønsker i utgangspunktet at de små skal få være små inne i Nye Loen. De små må få lov til å utfolde seg uten at større barn er for brå eller tar for mye plass. Håper på forståelse for dette.

Så fra og med i morgen vil Lørdagstoddlerne starte opp med dette tilbudet. Vi har også nylig sendt inn ny bestilling på leker/utstyr og det gleder vi oss til å få! Jeg hadde satt pris på om du delte dette innlegget slik at flest mulig får med seg at dette nå er et tilbud for HELE familien hver oddetall lørdag mellom 09.00-10.30.

Vi syns det er veldig kjekt å drive lørdagstoddlerne som er et lavterskel tilbud gjennom Nærbø IL. Det koster 20 kr per barn og vi holder åpent hver oddetall lørdag mellom 09.00-10.30. Følg oss gjerne på Facebook, da vil en få med seg de dager hvor vi holder stengt, som påskeaften f.eks.

Håper vi ses i morgen da! Frem til det: Ha en riktig fin start på helgen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.