Skip to content

Tiden går så alt for fort

Posted in Barnerom, and Interiør

Hei til deg som leser og hei tirsdag! Det blir som vanlig en sen oppdatering på en tirsdag. I dag viser jeg noen bilder av barnerommet til Felix.

Lille Felix er ikke lenger liten. Han er allerede 3 år og jeg merker hvor fort tiden går. Det føles som det var i går at vi bærte ut sprinkelsengen hans for å sette inn denne nydelige skuvesengen som neste steg.

I dag har vi (noe vemodig) bært ut denne sengen også. Nå sover lillegutt i en helt ny juniorseng og jeg merker at det gjør noe med mammahjerte mitt. Det er jo bare en seng, men det symboliserer også at tiden flyr av sted og at Felix ikke lenger er så liten. Han var så kry over ny seng at det var selvfølgelig en glede å se han i kveld. Likevel er det noe vemodig. Den nydelige skuvesengen vurderer jeg å selge selv om jeg aller helst skulle ønske jeg hadde plass til å lagre den. Den er jo så fin! Vi får se, jeg tenkte å sove på det til i morgen å bestemme meg for om jeg legger den ut på Finn.no eller ikke.

Jeg viser dere nye bilder av rommet hans så fort jeg har ferdigstilt bildeveggen som kommer over den nye sengen. I tillegg må jeg gjøre det på dagtid for å få utnytte dagslyset, da blir bildene så mye bedre. Dere får selvfølgelig se sluttresultatet!


Jeg sitter her svett og klar for en dysj etter slyngetrening med den beste gjengen. I dag hadde jeg mindre motivasjon enn ellers for å komme meg på trening men det snudde så fort jeg kom ned på Jæren Sportssenter. Vi har blitt en «tirsdagsgjeng» som trener sammen i sal og et slikt samhold setter jeg veldig pris på ♥ Vel jeg får runde av her før jeg skravler for mye, vi skrives snart igjen. Ha en fin tirsdagskveld!

Beate

4 Comments

 1. Mari
  Mari

  Den borgå va skikkelig kule!! Å sengå😍 Hadde så lyst på d t mine, men d blei liksom aldri, dei eg fant va ikkje i så god stand så d resulterte i at eg slo d i fra meg..tror me alle kjenne oss igjen i den følesen, når di små vokse t.. ❤ glede meg t å se nye bilde. Ha en fortsatt fine kveld Beate😊

  28. februar 2017
  |Reply
  • Takk, fekk den borgen gratis på Finn, veldig fornøyd med den! Ja det er nok ulike standard på de sengene, har vært veldig fornøyd med denne. Ha en fin onsdag Mari 🙂

   1. mars 2017
   |Reply
 2. Tone
  Tone

  Kjenne meg godt igjen! Tiå går ALT for fort!! :-/ Den så bare konne setta tiå på pause litt

  3. mars 2017
  |Reply
  • Ja desverre går det ikke. Vi må nok bare nyte tiden enda mer 🙂 Ha en fin helg Tone 🙂

   3. mars 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.