Skip to content

Uke 5

Posted in Hverdagsliv

God mandag! Jeg er så klar for en ny uke tross at den startet litt uheldig. Håper forhåpentligvis at min lille Felix skal bli frisk. Jeg starter uken her inne på bloggen ved å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Forrige uke var rar siden Felix var syk hele uken. Oppturen må nok være de øyeblikkene hvor han hadde litt redusert feber og tok til seg litt mat, snakket litt og smilte litt. Vi følte det som en seier dersom han fikk i seg 2 skjeer med yogurt. Stakkars lille ♥

Ukens nedtur:
Felix har pådratt seg bronkitt og det må bli ukens nedtur. Det er mest stritt for han men jeg skal sannelig innrømme at det å ha sykt barn over så lang tid er krevende. Lite søvn om natten har preget forrige uke og det har vært slitsomt.

Ukens høydepunkt:
Baketiden sammen meg Lykke på søndag!

Ukens treninger:
Uken ble preget av sykt barn men jeg klager ikke. Jeg fikk unnagjort 2 løpeturer, 1 spinningøkt og 1 styrketrening.

Ukens me time:
Søndag hadde ingen av oss voksne planer. Ingen arbeid, ingen håndballkamp og ingenting på agendaen. Jeg nyttet derfor sjansen til å ta en lang løpetur og det var SÅ deilig! Å løpe hvor langt jeg ville uten at jeg måtte kjappe meg hjem fordi en av oss eller alle skulle noe. Jeg nøt 16 km og hadde egentlig bare lyst til å løpe enda lengre ♥ Endelig en langtur ute!

Ukens flybilletter kjøpt:
Jeg har kjøpt flybilletter til Oslo! Hurra!

Ukens frustrasjon:
Må nok bli frustasjonen av å ikke få sove om natten. En blir noe sprø uten søvn!

Ukens cravings:
Tror det må bli Queatbarer.

Ukens blogg relevans:
Jeg oppdaget tilfeldig i får at jeg publiserte innlegg nr 500! Gud av meg, 500 innlegg har det blitt på denne lille bloggen min.

Ukens hyggelige gjensynsglede:
Jeg fikk det over meg på lørdag at jeg skulle rydde litt i gammelt rot, deriblant gammle brev. På ungdomsskolen gikk det virkelig sport i å skrive brev og jeg har samlet på dem alle! Noen kommer jeg aldri til å kvitte meg med men mye kan nå makuleres. Jeg skriver makuleres for jeg ser meg faktisk nødt for å makulere dem på jobb fordi det er såpass sensetivt mye av det som står i brevene! I stedet for å rydde ble jeg sittende å mimre, le, blir rørt og kose meg. Ikke mye rydding hvertfall. Fineste av dem alle var en koselig beskjed fra Tante hvor det stod hvor uendelig glad hun er i meg ♥

Ukens gode dag på jobb:
Natt til torsdag sov vi nesten ingenting, ble 2 timer til sammen. Vi hadde på forhånd bestemt at mannen skulle være hjemme siden torsdager er hektiske dager på min jobb. Jeg var innstilt på en travel og krevende dag på jobb og ble så glad over at det ble en veldig fin og rolig dag! Gud så deilig det var.

Ukens hyggelige jentekveld:
Trett som en sekk men like kjekt å se jentene mine igjen i forening på torsdag i forrige uke.

Ukens mestring: 
Jeg fikk dilla på et puslespill og opplevte stor mestringsfølelse av å klare å ferdigstille det, var noen hundre brikker hvertfall. Pusling er undervurdert som tidsfordriv!

Ukens skjebnevalg:
Jeg har satt meg på venteliste på Lysefjorden Inn som er Ultramaraton på 62 km og 2500 høydemeter. Jeg har bestemt meg for at dersom jeg får plass skal jeg løpe, får jeg ikke plass er det ikke meningen at jeg skal utsette kroppen min for det!

Ukens kjøp:
Jeg klikket hjem en nydelig svart toalettpapirholder i forrige uke, den venter jeg nå i disse dager. Da kan jeg endelig vise dere sluttresultatet på gjestetoalettet nede.

Ukens serie:
Jeg har fått sansen for Farmen Kjendis.

Ukens blogg nytt: 
Selv om jeg ikke skulle blande Facebook inn med bloggen min har jeg nå innsett at det er smart. Jeg har derfor opprettet min egen «blogg» side på Facebookk som heter : Beate Nilsen Lode Blogg, kjekt om du vil følge siden min der ♥

Ukens savn:
Felix og Franki har inntatt hovedsoverommet siden han trenger en voksen nå. Jeg har også sovet der med han men kjenner at 4 dager i starten av uken var nok og at det er riktig å bytte på det. Jeg savner derfor både sengen og mannen min ved siden av!

Ukens ønskeliste:
Jeg går i disse dager å drømmer om et nytt headset, helst stort og hvit som jeg kan bruke når jeg løper. Tips anyone?

Ukens vurdering:
Jeg vurderer å selge/gi bort mitt nydelige piano som står i finstuen. Dette har sammenheng med at jeg føler vi trenger litt mer oppbevaring og mulig det kunne kommet et fint skap der i stedet. Jeg er veldig i tvil siden jeg liker pianoet vårt som et møbel veldig godt!

Ukens antrekk:
Ble knipset to antrekk helt i farten. I forrige uke skulle jeg virkelig hatt en «fotograf» i nærheten.

Lag dere en nydelig mandag!

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Rita
  Rita

  Visst det er noen som skal ha pianoet, håper jeg det er noen som bor langt vekke, slik de får samme historie som den vi har😂😀

  6. februar 2017
  |Reply
  • HHAHAA nå måtte eg le litt, for en TUR det var!

   7. februar 2017
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  500 innlegg er jo kjempe mye! Så gøy!
  Makulere brev?🙉 tenk så gøy å kunne lese de på ny om 10 år?😊

  Gleder meg til å se ferdig resultat på badet, er så kjekt med inspo😊

  Håper denne uka blir bedre, med en frisk Felix😊

  6. februar 2017
  |Reply
  • Ja sant? Eg hadde vel aldri trudd at eg sko oppdatera bloggen min så hyppig når eg starta. Eg har samla på brev fra ALLE og tror eg hadde over 20 brevvenner på den tiden jeg skrev mest brev. Derfor velger jeg å makulere de brevene fra avsendere som jeg ikke har noen kontakt med lenger i dag. Mine nærmeste venner tar jeg såklart vare på 🙂
   Bilder av badet nede kommer endelig i mrg! 🙂

   7. februar 2017
   |Reply
 3. Nina
  Nina

  Eg var også ute å løp på søndag, for et herligt vær – reine våren 🙂

  6. februar 2017
  |Reply
  • Nydelig! Elsker at det nærmer seg vår! 🙂

   7. februar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.