Skip to content

Uke 6

Posted in Hverdagsliv

GOD mandag! Her kommer en aldri så liten oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
Hverdag! Det å gå på jobb igjen fremfor å være hjemme med syke barn. I tillegg ble begge barna helt friske i løpet av helgen og det var jammen en stor opptur.

Ukens nedtur:
Nedturen kom onsdag, da fikk Lykke feber og var hjemme 3 dager fra skolen. Nå håper jeg vi holder oss friske en god stund fremover.

Ukens spontane:
Lørdag kveld fikk jeg melding av Maren om jeg ville bli med ut. Jeg/Vi hadde ingen planer og det var så digg å kunne helt spontant si ja! Jeg ble med edru i vorspielet til Lene og gikk hjem da de andre reiste til Bryne. Jeg hadde nemlig avtalt lang løpetur søndag morgen klokken 08.00 og da holdt jeg meg til det. Jeg storkoste meg likevel, alltid gøy med jentekvelder!

Ukens frustrasjon:
Sykdom og mindre søvn enn vanlig kommer her også.

Ukens lunsj:
Fredag på jobb lagte vi Cottege Cheese brødet som jeg delte her på bloggen nylig og det skulle ikke mer til for å lage en perfekt lunsj!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte ingenting forrige uke.

Ukens me time:
På torsdags ettermiddag var jeg sliten etter lite søvn og dagvakt. Rett etter jobb var det middag og ned i hallen for å trene jente 6 i håndball. Etter håndballen kjendte jeg så behovet for å være litt for meg selv og fikk tillatelse av Franki til å lukke meg selv inne oppe sammen med tredemøllen. Jeg løp 40 minutter og de var minst like gode for psyken min som de var for beina. Etter endt økt hadde jeg nytt overskudd til å være både kone og mamma ♥

Ukens søteste: 
Det var morsdag på søndag. Da jeg kom hjem etter løpeturen søndagsmorgen hadde resten av gjengen min stått opp og gjort seg klar for å glede meg. Lykke hadde laget nydelig fugl på skolen og den ble jeg kjempeglad for. Ellers fikk jeg en fin t-sjorte med teksten: «Norge er ikke laget for å sitte på ræva». Sant nok det 🙂

Ukens motivasjon:
Jeg løp sammen med Arve, Cato og Bjarne på søndag. De skal alle løpe Ultramaraton og jeg har fått lov til å henge meg på de treninger som passer. Vi løp i 2 timer i terreng og selv om det var svært uvant og tungt gav det stor motivasjon! Jeg er så motivert for å trene i terreng fremover, det var kjempegøy og ikke minst kjekt å trene sammen med noen som skal gjennom det samme som jeg skal.

Ukens treninger:
Forrige uke ble veldig bra for min del og det er jeg så glad for. Jeg fikk inn 1 styrkeøkt, 1 spinningøkt, 1 bakkeintervall, 1 kort løpetur og 1 langtur i terreng.

Ukens kollega:
Uken kollega må bli vernepleierstudenten min Arna rett å slett fordi hun fra første stund har vært som en kollega. Hun glir inn sammen med oss personal, får det til med alle som bor hos oss og er så trygg i alt hun gjør. Hun har virkelig funnet sin plass hos oss og det lyser lang veg at hun trivest med de oppgavene som hører vår hverdag til. Jeg er så glad for at nettopp Arna kom til oss på Klokkarhagen ♥

Ukens hyggelige samtale:
Lørdag krøllet jeg håret til fine Bergitte som skulle feire sin 18 års bursdag. Vi hadde en veldig fin samtale sammen og jeg setter pris på at du er en del av vårt liv Bergitte ♥

Ukens antrekk:

Sånn her ser ofte bildene ut, haha. GOD mandagskveld dere!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Bergitte
    Bergitte

    Det var kjempekoselig❤️ Må gjentas!

    13. februar 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.