Skip to content

Uke 7

Posted in Hverdagsliv

God mandag! Håper uken din har startet bra og at du er klar for en helt ny uke.

Ukens opptur:
Tror det må være at vi går mot vår. Både jeg og ungene merker dette veldig godt både på morgen og ettermiddag. Det er tidligere lyst om morgenen og vi har lengre ettermiddager! Nå er våren like rundt hjørnet folkens!

Ukens nedtur:
Det tror jeg må være kombinasjonen av lavt blodsukker, tidsklemmen og lekser. I forrige uke følte jeg leksene gikk veldig vanskelig og det klarer å lage mye negativ energi desverre.

Ukens gullkorn:
Felix: Eg ska bli storebror
Mamma: Men Mamma har ingen baby i magen.
Felix: Eg har lyst til å bli storebror.
Mamma: Det er noe helt annet.
Felix: Pappa seie bare eg er en tøysekopp når eg seie sånn

Ukens lunsj:
Mandag hadde jeg lunsjdate med Lise på kjøkkenet, veldig kjekt ♥ Torsdag kom Gro bort til meg med lunsjbox fra samme sted, helt perfekt!

Ukens kjærestetid:
På selveste Valentine`s day hadde jeg og mannen barnefri 1 time da begge ungene var hos vennene sine. Jeg spurte om han ville gå en tur ved sjøen og det gjorde vi. Det var en kort tur men likevel skulle det ikke mer til heller i en travel hverdag.

Ukens suprise:
Mandag kveld i forrige uke overrakset jeg Kathrine(Polly) med gaven hun fikk av meg til sin 30 års bursdag. Jeg tok henne med til min søster på klinikken Vital avd Forus for dobbel hudpleie. Vi fikk begge mandelsyre behandling og jeg flasser faktisk enda i ansiktet.

Ukens treninger:
Mandag: Fri.
Tirsdag: 45 min slynge
Onsdag: Bakkeintervall tredemølle
Torsdag: Fri
Fredag: Bakkeløp opp til Moisenderen, jeg brukte 28.46 minutter opp for de av dere som lurer.
Lørdag: Fri
Søndag: Rolig 15 km løpetur

Ukens kjøp:
Jeg klikket hjem en ny samsøe tskjorte på nett og kjøpte en 5 units bukse på 70% fra Simone. Veldig fornøyd.

Ukens spennende møte:
Jeg har inngått et lite samarbeid med Helene Lerbrekk fra Livskraft. Jeg var der i første møte på fredag i forrige uke og jeg gleder meg både til å dele «prosjektet» vårt med dere og til å ta dere med på reisen.

Ukens kveldsmat:
Tirsdag kveld ble jeg invitert ned på kveldsmat til Catrine. De gode Cottege Cheese rundstykkene som jeg elsker ble servert og det var kjempe hyggelig som alltid sammen med henne.

Ukens snille:
Både Svigermor som kom med blomster på døren og min mor som sydde jakken min. Godt å ha de mødrene altså!

Ukens barneaktivitet her hjemme:
Uten tvil det å ha kyllinger hjemme i helgen. I dag har jeg levert dem fra meg og Felix ble veldig lei seg stakkers. Han lurte på om jeg kunne dra på jobb i kveld å hente dem hjem igjen ♥

Ukens stress:
Jeg har hatt ansvar for å sende inn søknad om politiattest for meg og Franki i anledning at vi begge er trenere i Nærbø IL. Jeg har ikke fått det til, enten at mobilen ikke laster opp siden eller at jeg ikke har kommet inn. Slike «gjøremål» blir fort veldig stress for meg og det utsettes derfor lett. Jeg ble nesten flau når Berglijot i forrige uke måtte sende purring på oss fordi jeg ikke hadde fått sendt inn søknaden. Please si at jeg ikke er alene med å syns slike ting er stress? Heldigvis syns Bente på jobb også slikt var stress og sa at det var best å bruke data. Snille Berglijot hjalp meg nede på hennes pc og DET var en god følelse å få det ut av verden. Takk Berglijot!

Ukens antrekk:

Ønsker dere en riktig fin mandagskveld videre! Min mandagskveld tilbringes i lag med min gode og omtenksomme mann ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.