Skip to content

Uke 8

Posted in Hverdagsliv

HEI mandag! Jeg er her, har bare hatt en veldig fin helg borte sammen med familien og derfor ikke oppdatert her inne. Men jeg holder meg tro til min faste mandagsspalte så her kommer den.

Ukens opptur:
Familieturen til Larvik. Den var så fin på alle vis. Ungene storkoste seg med å bo på hotell, være lenge oppe på kveldene, spise masse snop og generelt gjøre alt vi ikke gjør til vanlig i helgene.

Ukens nedtur:
Guttene til Franki røk ut i kvartfinalen. Det var veldig surt siden de er så mye bedre enn hva de klarte å prestere i akuratt den kampen.

Ukens kjøp:
I hall styr på fredag klarte jeg å glemme å pakke med meg undertøy til Larvik så jeg måtte ut på litt shopping. Jeg fant meg også en nydelig myk genser.

Ukens treninger:
Forrige uke ble 2 løpe økter og 1 styrkeøkt. Jeg hadde bestemt meg for å ta helt fri hele helgen og pakket ikke med meg løpeskoene engang. Det er viktig med litt fri også innimellom.

Ukens riktige valg:
Jeg lot både data og joggesko være igjen hjemme i helgen og det føltes så godt! All min tid gikk fullt og helt til de som betyr mest for meg!

Ukens familieaktivitet:
På hotellrommet vårt var det en dobbelseng + 2 ekstra senger. Vi tok like gjerne alle sengene i sammen slik hele rommet nesten ble en stor seng. Kan tro ungene storkoste seg! Det var uten tvil helgens høydepunkt!

Ukens frustrasjon:
Lekser. Det koster mye energi men jeg vet at det må gå seg til og at det snart blir som før.

Ukens lunsj:
Fredag disket Bente opp lunsj og det var utrolig koselig!

Ukens kollega:
Her tror jeg at Tove Dubland må frem i ilden! Den damen står sånn på for å gjøre hverdagen til de menneskene som bor ved Klokkarhagen innholdsrik. En ekte ildsjel!

Ukens happening:
Det må være turen vår til Larvik! Det var så deilig å bare være oss 4 uten å egentlig gjøre så mye annet enn å bare være sammen! Anledningen var Petter Weesel håndballcup for Gutter 16 som Franki er trener for.

Ukens kjekke beskjed:
Jeg har smått begynt å levere ut mine innbydelser til min 30 års dag og fikk i helgen beskjed fra mitt kjære søskenbarn Solfrid at hun kommer i festen. Hun bor i Larvik og har en veldig travel timeplan selv og da er det ekstra kjekt når det klaffer! Det gjorde meg så glad!

Ukens samtale:
Fredag på lunsj hos Bente, egentlig hadde jeg dårlig tid fordi vi skulle ut å reise men den som var mer enn 1 time over planlagt tid var meg. Alltid så kjekt å snakke om hva som helst med henne.

Ukens DIY:
Vasen var egentlig grønn og gul:

Ukens antrekk:

 Håper uken deres har startet på beste vis. Her i hus er det litt blåmandag, vi er i underskudd på søvn hele gjengen etter helgen men det er så verdt det når helgen var så fin ♥ Jeg står på farten ut døren jeg så vil bare avslutte med å ønske dere en fin mandagskveld videre.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.