Skip to content

Vi har fått nye familiemedlemmer!

Posted in Hverdagsliv

God lørdag! I dag tidlig overrasket jeg barna med 2 levende dyr nede i stuen ♥

Vi er så heldig å har fått 2 søte små kyllinger hjem til oss. Først overrasket jeg mannen i går kveld når jeg kom hjem fra kveldsvakt, reaksjonen ble akuratt som forventet! Han var umiddelbart skeptisk, skulle hverken se på eller ta på dem. Kan ikke si annet an at han i dag har snapet dem rundt, det var litt kjekt likevel.

Ungene visste ingenting og jeg sa de skulle gå etter lyden. Lykke trodde vi hadde fått fugl i hus og ble litt skeptisk. Felix var mest bare spent og nyssgjerrig men hadde ingen anelse om hva som ventet.

To søte små kyllinger! Disse er 3 dager gamle og vi har valgt at en er gutt og at den andre er jente. Lykke bestemte at jenten skulle hete Frøya mens Felix døypte gutten for Gogo. Begge mine barn er veldig krye over disse og har vist dem stolt frem i hele dag. Da vi var nede i Loen på Lørdagstoddlerne sa plutselig Felix: «Mamma, me må heim te kyllingane NÅ».

Er de ikke søte vell? Jeg har desverre sagt til mine barn at dette blir kun for noen få dager siden de vokser fort og ikke egner seg for å være inne i en boks da. Det ser ut til at de tok det fint men håper de tar det like fint når jeg kjører dem vekk.


Vår lørdag har vært veldig fin. Først var det kyllingkos før vi var nede i Loen i godt 2 timer. Det kom 80 barn på lørdagstoddlerne og det må vi si oss veldig godt fornøyd med, veldig kjekt! Opplegget med store/lille toddler fungerte ikke helt etter planen, det var desverre en misforståelse ang bruken av Nærbøhallen. Men jeg tror og håper at alle barna koste seg uansett. Etter Toddlerne kom snille Onkel Espen og kjørte begge ungene hver sin tur i traktoren sin, stor stas! Etter lunsj kom Christine og ungene opp på besøk. Det har vært en veldig fin lørdag og da er det ingen dårlig samvittighet når jeg går straks på kveldsvakt. Håper dere har hatt en fin lørdag så langt og at resten av helgen blir bra. Vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Aslaug
  Aslaug

  Skjønne kyllinga…Du for setta Franki på byggeoppdrag av hønehus😀 Ferske egg kvardag..🐓

  18. februar 2017
  |Reply
  • Ja nei, tror ikke det blir aktuelt hverken for Franki eller meg. Dette er bare for kos de få dager de er til å kose med desverre 🙂 Ha en fin søndag!

   19. februar 2017
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Så kjekt vennen😊🐤

  19. februar 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.