Skip to content

10 spørsmål jeg ofte får i forhold til bloggen

Posted in Hverdagsliv

God onsdag dere! Jeg har nå blogget i 1,5 år og trives så godt med det at jeg ikke ser for meg å slutte med det. Jeg tenkte å dele de mest stilte spørsmål jeg får i forhold til bloggen under her.

Blogger du hver dag?
Stort sett så forsøker jeg å blogge ofte men i gjennomsnittet blogger jeg nok 6/7 dager i uken. Jeg blogger når jeg har noe å skrive om, og har lovt meg selv at dersom det blir stress er bloggen den første som må nedprioriteres. Dette syns jeg selv at jeg har funnet en fin balanse på i min/vår hverdag!

Hvor mange lesere har du?
Det varierer veldig. Ut fra min statestikk så den slik ut den siste uken:
onsdag 1/3: 375 lesere
torsdag 2/3: 693 lesere
fredag 3/3: 583 lesere
lørdag 4/3: 316 lesere
søndag 5/3: 502 lesere
mandag 6/3: 515 lesere
tirsdag 7/3: 892 lesere

Hvordan finner du noe å skrive om?
Jeg er heldig som har flere interesser, tror det gjør at jeg klarer å variere innholdet her inne. Jeg forsøker også å variere mellom mine kategoreier selv om jeg ikke alltid klarer det like bra. Helt ønskelig skulle jeg ønske at en uke inneholdt f.eks: 1 innlegg om mat, 1 innlegg om antrekk, 1 innlegg om interiør, 1 innlegg om interiør, 1 innlegg om trening og 1 innlegg om hverdagslige ting.

Hvem tar bildene?
Der jeg ikke er avbildet tar jeg bildene. Jeg bruker Canon EOS 750D. Bilder av meg er det stort sett Franki, Lykke eller venniner som tar.

Tjener du penger på bloggen din?
Nei. Jeg betaler faktisk ca 1500kr i året for å blogge. Men jeg har inngått noen få samarbeid hvor jeg har mottatt noe gratis mot at jeg blogger om det. Gratis kroppsanalyse på Jæren Sportssenter er et slikt eksempel.

Hvorfor har du ikke reklame på bloggen din slik som mange andre?
Jeg syns bloggen min er ren og fin nettopp fordi den ikke inneholder blinkende reklame. Grunnen til at jeg betaler for å blogge er nettopp for å drive min egen side uten å være «eid» av noen. Hvem som helst kan starte en blogg.no side men da er du nødt for å følge deres kjøreregler og har mye reklame på siden. Men til gjengjeld tjenere jo de mest besøkte bloggerne fra blogg.no MYE penger. Å tjene penger på bloggen min er ikke et mål per dags dato siden det er på hobby basis foreløpig.

Hvilke blogger leser du selv?
Caroline Berg Eriksen og Lene Orvik er mine favoritt blogger. Ellers leser jeg Eirin Kristiansen, Treningsfrue, Funkygine, Sophie Elise, Style Conection inni mellom.

Hva liker leserne dine best? 
Ærlige og dype innlegg, samt interiør og matoppskrifter har jeg fått inntrykk av. I tillegg har jeg fått endel tilbakemeldinger på at mine lesere liker variasjonen som er her inne.

Hva synes du er mest utfordrende med å blogge? 
Inni blant har tid noe å si. Jeg jobber fulltid som sykepleier, har 2 barn og er gift med en travel mann slik at hverdagen vår er noe hektisk. Heldigvis har jeg turnus som gjør at tiden strekker til. I tillegg til tiden i perioder vil jeg si at det er utfordrende å alltid klare å finne balansen om hvor mye jeg skal dele og ikke dele. Som person er jeg veldig åpen, ærlig og ikke redd for å si hva jeg mener/står for. Av hensyn til mann, barn, familie og venner som jeg har stor respekt for, må det være et skille mellom blogg og privatliv!

Er du redd for hva folk sier om deg siden du deler såpass mye av livet ditt?
Nei da kunne jeg ikke blogget. Dette har jeg skrevet en del om før. Når en velger å starte en blogg i en liten bygd som Nærbø, må en forvente at det blir snakt om. Jeg vet hva jeg står for, hvem jeg er og jeg tror nok det gjør at jeg er så avslappet til dette punktet. Om folk vil kritisere meg, dømme meg eller snakke dårlig om meg pga en blogg så er det lite jeg kan gjøre med det. Det er evt kun de menneskene som gjør slikt som må gå inn i seg selv og finne ut hva som er drivkraften bak å snakke nedlatende om andre. Jeg vil alltid tror på at samfunnet kommer langt bedre ut dersom vi heier på hverandre, da spesielt oss jenter! 

Liten oppfordring her på slutten: La kvinnedagen i dag være en dag hvor du løfter opp andre kvinner, støtter andre kvinner og ikke minst heier på dem!

Ha en nydelig onsdag dere og takk for at du leste ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.