Skip to content

Et safe antrekk!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God torsdag! Dongri, hvit t-skjorte og skinnjakke er en safe kombinasjon som det ikke er mulig å bomme på. Jeg har endelig fått luftet min nye skinnjakke!

Det er sjelden jeg legger ned noe særlig tid i antrekkene mine. Likevel har jeg funnet noen plagg som fungerer veldig godt sammen slik at en slipper å tenke så mye når en tar klær. En god dongribukse håper jeg virkelig alle har i skapet sitt. Denne på bilde over er min desidert favoritt av dem alle, den er fra merke Lee. Sammen med en hvit t-skjorte, hvite snickers og en skinnjakke er dette et helt genialt antrekk. Jeg er veldig fornøyd med den nye skinnjakken min!

Jeg har hatt fri fra jobb i dag, har faktisk helt fri frem til mandag da jeg har jobbet inn arbeidshelgen som jeg egentlig skulle hatt. Den er byttet bort siden mannen skal avgårde til Oslo i morgen med guttene og jeg skal være hjemme med barna. Fridagen min har gått til å være sammen med min bestevennine Gro oppe på Lyefjell. Da jeg kom hjem fra henne var det lekser og middag som stod for tur før ettermiddagen ble tilbragt nede i Loen. Nå er begge ungene i drømmeland og mannen er nede i hallen for å trene guttene sine. I kveld har jeg store planer om å legge meg tidlig da jeg kjenner meg litt trett å sliten i dag. Håper dere har det bra og at torsdagskvelden blir fin. Vi blogges mer i morgen, da kommer Uke 3 av Ultramaraton Prosjektet mitt. Vi blogges.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.