Skip to content

Her er treningsgjengen min!

Posted in Treningsglede

God tirsdag! Å løpe langturer sammen med andre er utrolig mye kjekkere og motiverende enn å skulle ta ut på egenhånd. Dette er gjengen jeg løper med.

Jeg tok med mobiltelefonen min på langturen vår som var på søndag for å ta noen bilder. Kvaliteten er derfor mobilkvalitet men det er bedre enn ingenting. Det er flere som spør hvem denne guttegjengen jeg løper sammen med er og nå tenkte jeg dere kunne få se dem. Det er vell 20 medlemmer på siden vår som heter Ultramaraton men det skal sies at det mange støttemedlemmer. Stort sett så er det disse over på bilde jeg løper med. På bilde over er det bare 1 stk som ikke skal løpe Ultramaraton 17 juni, ellers skal vi andre løpe. Cato i Jærbetong skal løpe på egenhånd mens jeg slenger meg med de andre som er : Johan, Bjarne og Arve.

Viser litt bilder fra turen vår:

På søndag løp vi fra Eikeland og over til Karlsbu. Vi løp i terrenget som bestod av fjell, stein, myr, grastuer, grus og noe asfalt.  3 fjelltopper var vi innom før vi var ferdige med turen som var i underkant av 2,5 mil. Jeg får en del spørsmål på hvordan kroppen min er etter slike turen og det tenkte jeg å svare litt på. Jeg kjenner at jeg har vært ute og at musklene i beina er godt brukt. Likevel må jeg si at det går overraskende bra. På søndag fikk jeg noe vondt i korsryggen men det gikk over med god utstrekk. Kroppen vår er helt fantastisk tilpassningsdyktig. Om en trener riktig takler kroppen gradvis mer og mer påkjenning. Hadde dette vært for 1 år siden hadde jeg vært helt utladet. Jeg har gradvis over lengre tid vendt kroppen min til å tåle mer og mer.

Jeg husker enda første turen jeg skulle ha i fjor vinter på 13 km. Så langt hadde jeg aldri løpt før. Det føltes uendelig langt da. Etter å ha gjennomført 13 km føltes det fantastisk å ha brutt en barriere og slik fortsetter det. Å løpe 21 km i fjor førte også til at jeg brøt en barriere. Nå som jeg skal løpe 62 km terreng i sommer er jeg nødt for å gradvis utvide barrieren som dere følger meg. Det er helt fantastisk hvor trenbar kroppen vår er!

Mitt absolutt beste tips dersom du ønsker å ta treningen opp til et nytt nivå: Tren sammen med noen som er bedre enn deg. For meg er det å løpe med disse guttene noe som gjør at jeg utvikler meg!  Jeg presser meg mer og kjenner at motivasjonen er stor når jeg ikke er «best». Det er mye enklere å presse seg når en ikke er den som er best trent syns jeg. En har noe å strekke seg etter.

Ellers må eg få skryte av denne gjengen! De er veldig positive og motiverende folk å trene i lag med! De bruker mye tid på å lage klar/finne løyper for oss andre som er med. Veldig gøy! Det er stort sett langturer søndagsmorgen jeg løper sammen med denne gjengen for de av dere som skulle lure på det også.

Håper dere har en fin tirsdag så langt. Her i hus er middagen inntatt og nå skal vi gripe resten av dagen også i finværet. Kvelden min tilbringes nede på Jæren Sportssenter, det gleder jeg meg til. Ha en fin tirsdag videre så skrives vi plutselig.

Beate

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  For en kjekk gjeng👍😄Dokke er gode🤗

  28. mars 2017
  |Reply
  • Ja veldig kjekk gjeng å løpe med! Takk for det 🙂 Ha en fin onsdag vennen!

   29. mars 2017
   |Reply
 2. Kjersti
  Kjersti

  Det såg jammen kjekt ut 😀 Flott å få kombinere naturopplevelser og trening 👌🏻❤

  30. mars 2017
  |Reply
  • Ja det var en veldig kjekk tur 🙂 Bare å hive deg med om du vil bli med? 🙂

   31. mars 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.