Skip to content

I nydelige omgivelser

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God søndag! Jeg og ungene har vært en tur på Hellvik hos søsteren min i dag og vi stoppet for å ta noen bilder. Ingen kan si at det ikke er nydeligt på den plassen hvertfall!

Se på dette da? Jeg kunne blitt vandt til disse omgivelsene men jeg hadde aldri klart å gi slipp på hjemstedet mitt Nærbø for det. Min søster har bosatt seg på Hellvik og i dag var vi på besøk hos de. De har bygget et veldig fint hus, jeg satser på å få vise dere det på bloggen en gang når hun føler seg mer ferdig innvendig med tanke på interiør.

Min søndag har vært fin tross at mannen er bortreist for helgen. Jeg startet dagen med 2 mil i terreng løp med guttaboys som jeg har begynt å kalle dem. Vi er en gruppe som forsøker å løpe hver søndag, jeg er med på de jeg får til. I dag hadde jeg ordnet b.vakt for anledningen og er så glad for det siden det ble en veldig kjekk økt! Ellers har søndagen gått med til å besøke gjengen på Hellvik og nå er vi hjemme for å slappe av før det er kveldsmat og badetid. I kveld kommer min gode vennine Cathrine og det blir fint ♥

Håper dere har hatt en fin kveld og har ladet opp til ny uke i morgen. Vi blogges mer i morgen. Ha en fin søndagskveld alle dere som titter innom her ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.